Lakritstomten äter barnmat.

Jag har stött på ett problem.
Jag tycks vara hungrig relativt ofta men tycker aldrig att det finns någonting lockande att äta. Jag vill aldrig äta matlådan som jag har med mig, jag vill inte ha hamburgare, jag vill inte köpa färdigmat på coop. Där tog mina alternativ slut. Allting känns bara fruktansvärt jävla äcklligt. Idag var det meningen att min lunch skulle bestå av någon slags thaikyckling med ris men icke då. Jag klarade inte av att ens försöka äta någonting av det, så motbjudande tycker jag att allting är. Fick fundera mycket länge tills jag kom på ett alterantiv. Det hela slutade med att jag motvilligt gick in på Coop och köpte två barnmatsburkar - köttfärssås & spagetti och biff stroganoff med pasta. Det kändes ändå som en helt okej lunch ur smaksynvinkel men hur bra kan det egentligen vara? Jag måste lära mig att tycka om mat igen, jag har aldrig någonsin varit ens i närheten av kräsen. Jag brukar äta det mesta men någonting mystiskt har hänt?
Kan någon komma och laga kanongod mat till mig så att jag får upp ögonen för detta livsnödvändiga?

Jag kom på en sak som jag kan äta i alla lägen oavsett vad. LAKRITS! Smaskens. Men ingen frisk människa kan ju leva enbart på lakrits?



/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Nina

Jasså, ja man har ju hört om vissa som blir mat kräsna, medans andra får carwings som inte är av denna värld.. Men det är väl så det är ibland ;)


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback