tankarna smyger sig fram om natten.

dagen började fucking great.
fyfan vad det var värt mycket att du kom till mig idag.

me tere se pyar karti ho (kan inte stava ordentligt)
I really do..


men vad tungt allting känns, tankarna virvlar runt. Jag orkar verkligen inte tänka mer, jag har fått totalstopp.. Jag vill inte ångra mig och vakna upp som en bitter jävla kärring om ett par år! Om du bara kunde förstå hur freakin jävla mycket du betyder för mig, shit!

dags att släppa allt, se inte bakåt allt för mycket flicka lilla.. Smärtar det så torka tårarna och blicka kvickt framåt!


kommer du ens försöka förstå?

Igår när jag gick till bussen för att åka till skolan slog en hemsk tanke mig och det knöt sig direkt i magen.
Tänk om någonting skulle hända dig och jag aldrig skulle få chansen att prata med dig igen och be om ursäkt för allting som hänt mellan oss.. Att skiljas för all framtid som ovänner, jag vill inte att det ska bli så men vad har jag egentligen för val? Jag kan ju inte tvinga dig att lyssna & prata med mig.
Jag saknar dig något så vansinnigt mycket, just för att du är den enda människan på jorden som känner mitt sanna jag, jag behövde aldrig låtsas med dig.. Du var min bästa vän och du betyder fortfarande så otroligt mycket för mig. "En plats i ditt hjärta betyder mycket för mig".
Jag kanske beter mig egoistiskt men jag vill kunna prata med dig, fråga hur du mår och få veta hur det går i skolan och med dina stora framtidsplaner. Om det är egoistiskt så låt mig vara ego för i helvete för jag bryr mig om dig vare sig du vill det eller inte!

Vill inte glömma dig men vill inte komma ihåg dagen då jag blev du, du & jag vi blev två.

"Jag saknar vissa tider, tiderna med dig.
Jag trampade över gränsen, sumpade chansen och gick till något annat"

I DONT WANT TO LOOSE YOU!

Jag är säker på att du inte ser mig som din vän men jag kommer iallafall alltid finnas vid din sida om du behöver någoting överhuvudtaget, det är bara att skrika mitt namn så finns jag där för dig på studs för jag ser dig som min vän!


ikväll blir det partaj ;D

världens ångest när jag vaknade imorse.. varför i hela jävla helvete kan jag inte sluta bry mig och bara stänga av helt? Jag ber om ursäkt för att jag ens tittade åt ditt håll och ännu mer för att jag pratade med dig, och på vilket otroligt klantigt sätt..
Men som du säger, varken vänner eller ovänner.. bara totala främlingar efter tre års tid tillsammans..
Det är helt på dina villkor nu men jag kommer för all framtid att vänta på att få en plats i ditt hjärta som din vän!


my hips dont lie.

yäjj så var vi äntligen framme i Örebro :)


mitt förflutna äter upp mig långsamt inifrån.. jag är nöjd med mitt liv just nu.. men fortfarande, jag har ett förflutet som jagar mig ibland.

fuck it.


jag är iallafall sjukt kääär i dig bejbi ;D hihi.. helt klart bästa bästa!

IQ fiskmås ´go fuck myself

Jag blir så sjukt jävla trött ibland, varför tvivlar jag alltid på mig själv när det väl kommer till kritan?
Så fort någon kommer nära inpå och saker och ting känns bra så blir jag skraj och fegar oftast ur!
Det är typiskt mig, Sandra i ett jävla nötskal..Jag får grymt ont i hjärtat när jag ser dig i korridorerna i skolan. Det är helt sjukt hur arg på mig själv jag blir, hur kunde jag behandla dig så fel? Hur kunde jag göra dig så illa? Samtidigt som jag sårade dig, sårade jag även mig själv.. Jag kommer aldrig kunna förlåta mig själv för den här röran, du är den bästa kille jag någosin träffat, finns ingen som du! Jag önskar att allting såg annorlunda ut, förlåt!

Det är tur att jag har folk i min närhet som gör mig glad, de uppskattas alltid alltid..
Det vankas påsklov mycket snart, bara en bildlektion kvar.. Wiiihoo vad skönt det ska bli! Åka och hälsa på Sofie i örebro på onsdag och blir borta tills på söndag tror jag nog.. Visserligen kommer jag sakna min sötnos här hemma, tihi..


flickvänsmaterial my ass.          jag håller med dig.


akta dig, jag är inte bra för hälsan!


mest bäst.

Natten till idag var den mest mysigaste natten.. Finns det något bättre än att ligga bredvid någon man tycker om hela natten lång? Nej du!
Du måste ju nästan vara världens mest sötaste kille!
I wanna wake up with you.

Förtjänar jag verkligen att vara så nöjd som jag förtillfället är? Varför tvivlar jag ofta på mig själv?
Typiskt mig att överanalysera saker & ting men det är en hemsk ovana jag har..
Det är väldigt dumt och onödigt av mig att få dåligt samvete över saker som jag gör för jag har inte gjort någonting fel men när jag tänker på dig så får jag ont i hjärtat, jag önskar att vi kunde vara vänner!
(Du var mitt allt, du var hela min värld!)
Med tanke på hur fel allting har blivit, ord som misstolkats och känslor som sårats, borde det vara enkelt att gå vidare men det är allt annat än enkelt.. Att det är svårt beror nog mycket på att vi ligger på helt olika nivåer på det känslomässiga planet!
so many tears I´ve cried for you.

Jag går sakta men säkert framåt och det känns bra, otroligt bra faktiskt.. Det är bara dumt av mig att blicka tillbaka nu när jag äntligen har kommit en bra bit på vägen!

Vilket otroligt deppigt inlägg det här blev.. Det var absolut inte min mening från början för jag är hyperglad och jätte nöjd med mitt liv just nu.. Däremot är jag övertrött och skulle egentligen behöva sova i ett år eller kanske tillochmed två!


Jag tänker på dig ofta!