Semeeeeesteer.

Semesteeeeeer... 

I lördagskväll lånade vi bästisAva och hängde ute på innergården, grillade korv och mös. Jag älskar sommaren och allt som hör till! 

Igår spenderade vi ett par timmar på grönan, körde femkamp, åt mat och åkte Insane. Kvällen avslutades med päronpaj och ett par avsnitt Californiacation, top! 
Nu är vi påväg till Waxholm, Eriksö för att sola och bada lite. Ikväll kommer barnen hem och jag hoppas att vi får fortsatt fint väder så att jag kan åka och bada med mina badmonster. 

På torsdag bär det av till Norrtälje för lite semester på riktigt. Det ser jag fram emot! / Sandr0os

Sunny days.

Igår spenderade vi hela lediga dagen på badet som ligger här rakt över gatan. Väldigt bekvämt med ett bad så nära måste jag säga. Fem minuters promenad så är vi framme. Skönt om någon av barnen tröttnar också, att bara knalla den korta promenaden hem igen. 
Men ingen som tröttnar här inte, mina barn är förjävla snäll för det mesta alltså. 

Evelyn badade nonstop igår ungefär och Millie är en riktig liten fisk i vattnet och älskar att bada. Världens hit att springa fram och tillbaka och duscha också, heeeela tiden.. Rätt in i duschen bara alldeles överlycklig liten tjej! 

Idag jobbade jag min sista dag innan 2 veckors efterlängtad semester. Jag slutade vid 14, snabbade mig att hämta barnen och så knallade vi direkt till badet och spenderade två timmar där. Lagom hemma tills det var dags att göra iordning sig för natten. Jag älskar sommaren! 


Jag vägrar slösa bort en endaste liten sekund av det här fina vädret. Imorgon står det bad på schemat igen, frågan är bara vart vi ska ta vägen. 

/ Sandr0os 


Underbara sommar.

Sån himla fantastiskt underbar dag vi har haft idag. Vi har spenderat precis hela dagen på badet med bästisfamiljen. Glada barn, gott att käka och trevligt sällskap. TOPP! 

Inget gnäll what so ever från någon av barnen, speciellt imponerad av ettåringarna som skötte sig exemplariskt hela dagen. Bästa barnen! 
Och dem har haft så kuuuul.. Badat, badat och badat! 


Nu är jag påväg till gymmet och sedan blir det grillmys ❤️

/ Sandr0os