Oooooonsdag.

Vi har varit en sväng och matat ankorna. Evelyn & Roberto fikade bullar och jäklar i min lilla låda vad sugen jag var. Brukar faktiskt aldrig bli särskilt sugen men idag var suget extremt. Jag skulle visserligen aldrig få för mig att smaka men jisses vad gott det såg ut.

Sedan har vi haft en riktig liten gnällfis här hemma. Skrikit som en stucken gris och inte velat något alls. Det är SÅ frustrerande att hon har så svårt att sova på dagarna, det resulterar ofta i en gnällig bebis.
I måndags hade vi en optimal dag, natten till måndagen sov hon från 19-05, fick lite mat och somnade om till 07.30 och då låg hon kvar i sin säng och kikade på sängmobilen som Evelyn sprang och satte igång i 45 minuter. Hon somnade igen efter 2 timmar vaken och då sov hon i över två timmar och vi fick tillomed väcka henne när vi skulle iväg. Det gör sååååå stor skillnad när hon sover för hon var lugn som en filbunke hela dagen, inget gnäll what so ever under hela dagen.
Snälla lilla bebis, lär dig komma till ro på dagen!

Dags att tagga till för dagens träning, rygg & bicce står på schemat. Sedan cardio på det. Jag brukar aldrig köra styrka & cardio tillsammans men idag fick det lov att bli så. Jag längtar efter att spendera ett par timmar på gymmet!
Bcaa, koffein och ALC and Im good to go 💪


Millie 3 månader.

Älskade pluttis har blivit hela 3 månader idag.
 

Du, din syster & din pappa gör mig lycklig.
 
/ Sandr0o
 
 

Hopplösa hjärnan.

Efter några timmar på badet blev det plötsligt väldigt kallt så vi drog oss hemåt. Laddade om i soffan framför OC och sedan gav jag mig iväg på promenix, kände inte alls för jogg idag.
I mitt huvud snurrade en miljon tankar runt runt så fort jag satte igång musiken. Det blev en riktig feelgood-promenad med alla tankar, små beslut, insikter, minnen och bra jäkla musik. Det behövde jag verkligen, få lite ordning i min hopplösa hjärna. Vi är säkert tillbaka på ruta ett imorgon igen, haha.
Jag gick därför inte upp den speed jag hade velat men flåset var helt okej och vi lyckades tillsammans skrapa ihop 1 mil, mina ben & jag.

Ser ni någon som är ute och går, diggar med skallen, viftar med händerna, nynnar och tar några moves och ni undrar vad i hela fridens namn personen håller på med. Då kan det vara stor risk att det är jag som knallar omkring. Musik gör mig så sjukt lycklig så jag kan bara inte låta bli. Alldeles fri i själen, fantastiska känsla!

Från och med nu har jag en fantasi om att min hjärna, mitt hjärta & JAG ska samarbeta i framtiden - på alla plan. Wish me luck!


Bad & sommarprat.

Jag & Roberto startade dagen med 2 timmar på gymmet, workat those tetteeeeys. Ungarna har varit med farmor. Nu hänger vi på hasselbadet, alla moln på himlen försvann så fort vi kom hit. Men speciellt varmt är det inte, kalla vindar så jag är glad över att vi bestämde oss för att knalla hit istället för att åka någon längre bit. Jag lyssnar på Gynnings sommarprat, Evelyn badar och Millie sover hos farsan.

Ikväll blir det en promenad eller möjligtvis jogg, vi får se vad jag känner för helt enkelt.

Tjingeling.


Computer.

Nu har vi en fungerande dator igen efter ett bra tag utan. Kanske att bloggsuget kommer tillbaka lite nu, det är ju så fruktansvärt tråkigt att blogga från mobilen.
 
Vi njuter av semester för fulla muggar. I onsdags gick vi till Hasselbadet för första gången som ligger tvärs över gatan i princip. Det var ju ganska perfekt faktiskt, när man känner att vädret inte är helt hundra eller när man helt enkelt inte orkar dra igång det stora projektet som en dag på beachen innebär. Tummen upp!
Evelyn badade nästan non stop från det att vi kom dit.
 

Mille växer och växer. Tiden går så otroligt fort. Hon har hittat sina händer nu och sitter ofta och stirrar på dem samtidigt som hon försöker trycka in dem i munnen.
Hon har lärt sig att somna själv i sin säng om kvällarna. Vi nattar henne runt 19 och så sover hon till 06-07 (mer 06 än 07 senaste tiden, MORR), ibland blir det mat två gånger under natten och ibland bara en gång. Jag hoppas hon ska lära sig att sova hela nätter snart, inte för att det är speciellt jobbigt med maten på natten då hon alltid somnar om direkt men hela nätter är såklart målet.
Hon sover väldans dåligt (mestadels) på dagen fortfarande. Hon sover som allra bäst i bärselen och hennes gunga kommer på andra plats.
 
 
/ Sandr0o
 

Millie is getting big.

Ganska jättesöt liten bebis man har ❤ Underbara barn vad du är älskad!

/ Sandr0o


Ketosis.

Klockan har passerat midnatt och här ligger jag i min säng med en snarkande sambo bredvid. Jag kan inte sova!
Jag är hur pigg som helst och känner mer för att snöra på mig löpardojerna och ge mig ut på en runda. Hela kvällen har varit likadan, energin på topp.
Kanske att det kan vara så att min kropp redan hoppat in i ketos, en jävla energi brukar ju vara ett gott tecken. Det borde inte vara helt omöjligt då jag undvek kolhydrater innan vilket ju borde betyda att mina glykogendepåer inte tar lika lång tid att tömma. Lägg till att jag tränar hårt och försöker hålla mig så lågt jag bara kan på kolhydraterna nu.

Jag väger precis allting jag äter. Jag älskar den stenkollen man får på vad man egentligen får i sig. Sedan älskar jag utmaningen. Jag älskar att experimentera och när kroppen utan tvekan är i ketos ska jag börja prova mig fram och se om jag kan öka mitt proteinintag utan att kroppen omvandlar det till glykos. Det borde rimligtvis fungera om jag fortsätter träna som ett djur, hålla kolhydraterna lågt som attan och äter tillräckligt med fett. Oh so exciting!

Idag körde jag världens bästa benpass på gymmet. Energin var sanslös och jag svettades som en liten gris, jag som mest svettas en massa vid cardio.
Jag hade utan tvekan kunnat spendera flera flera timmar där idag. Bästa känslan i universum, jag dansar lite mellan seten och ler som en dåre. Tänk om någon skulle filma mig på gymmet, det skulle bli ett gott skratt det. Musik i öronen och min fokus blir dödlig!

Imorgonbitti ska jag och hubby köra rygg & biceps. Om vädret tillåter sedan åker vi med Rs föräldrar och badar.

Pepp på livet!


Morning.

God morgon.


Trainlikeagirl.

Inne på dag 2 av deffen. Igår var jag sjukt illamående i stort sett hela dagen. En konsekvens av allt fett jag ska äta. Jag tror att kroppen kommer att vänja sig så att jag slipper illamående, redan idag känns det något bättre än igår. Jag håller tummarna!

Om en stund ska vi pysa en sväng till ikea och sedan stanna och shoppa mat, får panik om jag måste äta samma mat varje dag!


Tittut.

Long time no see verkligen.
Vad gör vi?
Vi tränar, badar och umgås.
Igår var jag ute på vift, hängde på Linneas balkong och snackade skit. Älskade underbara sommar!

Idag har jag & R tränat tillsammans, precis som igår. Millie fick med andra ord vara hos någon annan för första gången under några timmar, sin farmor.
Det hade gått hur bra som helst så därför blev det även träning för oss idag. Hur kul som helst!
Trött som människa efter över 2 timmar på gymmet. Vid 18 idag har kvällens träningskompis lurat med mig på spinning, oj så längesedan jag var på pass. Efter det kör vi helt slut på benen i gymmet och sedan vankas hamburgare och mys här hemma! Mycket träning för mig idag men det är bara roligt..

Just nu sitter jag och "pluggar deff" som drar igång imorgon och sträcker sig över 1 månad, till att börja med iallafall. Taggad människa här!



Bra start på söndagen.

Bästa starten på morgonen i min lilla värld. Vi tjejer ligger i sängen och sprattlar, jollrar, skrattar, myser, pussas och lyssnar på lugn och skön musik.
Ganska oslagbart och oftast så vi startar våra dagar nu på sommarlovet!

Evelyn visar så mycket kärlek för sin lillasyster att jag blir alldeles varm om hjärtat mest hela tiden. Hon ska klappa, pussa, krama och pratar med henne så fint. Hon pratar om sig själv som storasyster hela tiden också "nu kommer storasyster och ska spela för dig". Hon är så duktig min stora tjej, hur kunde hon utvecklas till denna fantastiska lilla människa? När hände det? Jag är fruktansvärt stolt över henne på alla sätt och vis!




Lyxigt mammaliv idag.

Solen skiner. Min givna plats är på balkongen. Millie sover (hur gick detta till). Evelyn springer omkring i en prinsessklänning och borde verkligen svettas ihjäl. Ganska jättevarmt idag. Hon leker med dockor, låtsas att hon åker buss, leker affär och tittar på Disney Junior mellan varven.
Idag är livet som mamma ganska lyxigt. Ett glas Cola Zero, solsken och bra musik och jag är mer än nöjd. Fy satan vad härligt!

När mannen i familjen kommer hem sticker jag och tränar. Jag har fått en nytändning och de senaste passen har varit sjukt roliga. Den där fantastiska känslan som jag saknat så byggs på mer och mer efter varje pass. Igår kände jag bara att YES, Im back ungefär!
Så veckans femte pass idag alltså, rygg & biceps. Jag planerar även att träna imorgon och då står ben & rumpa på schemat. Grymigt!
På måndag startar Rs semester och förutom det underbara i att vara lediga i hela 6 veckor tillsammans så ser jag fram emot att kunna träna när som helst och utan att vi behöver gå om varandra.


Torka.

Vi har haft fullt upp på senaste så det har blivit lite glest med inlägg. Jag känner inte att jag har haft någon lust till att uppdatera här inne heller.

Trött på många olika saker just nu så det är säkerligen det som ligger och stör. Roberto jobbar sin sista vecka nu och sedan är det 6 veckors semester som gäller. Kanske att det blir bättre då!

Haters gonna hate.


Millie 2 månader.

Vår bebis blev 2 månader i lördags. Förstår ni att det redan har gått 2 månader sedan hon bestämde sig för att kika ut? Hjälp!

Jag tog en himla massa fina kort på Millie i fredags. Jag måste ta tag i det här med att framkalla lite kort så att Millie också får en plats bland alla ramar i vårt hem.

Sitter i soffan och lyssnar på senaste AldrigVila podcasten. Hur grymma podar som helst, sjukt roliga så man flabbar rätt ut och väldigt intressanta.



Ett litet smakprov från vår "photosession".