Friday friday!

De där fina ungarna har morgonmys framför Disney Junior. Idag skulle vi ha gått och badat med Hanna & Jack men stackars liten har fått magsjukan så det får bli en annan gång. Istället kommer Evelyns bästis hit och leker.

På onsdag börjar jag jobba igen, visserligen "bara" 50 % men det blir en hel del jobb det. Det ska bli skönt faktiskt och riktigt kul! 

Den här morsan skulle behöva en liten tupplur känner jag. Ja eller en Celsius då för att piggna till lite. Förkyld som en liten gnu är jag också men mår inte dåligt för det. Himla störande med snuvig näsa, förstörd röst och rethosta. Dags att gå över nu! 


Ha en fin fredag! 

/ Sandr0o 


Tgif!

Underbara fredag och den speciella känslan dagen kommer med. Spelar ingen som helst roll att jag ska jobba hela helgen - fredagsfeelingen är ändå på högsta nivån. 

Millie har precis somnat här. Evelyn duschar och jag ska slänga mig in i duschen jag med och göra mig klar innan bebis vaknar igen. Vi ska nämligen åka och hälsa på Hanna & Jack. Ikväll blir det träning och sedan hamburgare till middag, godaste som finns. En perfekt fredag med andra ord! 


Vi tränar och myser. Thats it! 

/ Sandr0o 


That passion.

Jag har precis brutit fastan här. Jag har hamnat lite i mathimlen efter den goda matlådan - köttfärs, bulgur, haricovertes, keso & avokado. Muuhuuums! 
Vi har blivit riktigt duktiga på att foodpreppa. Det finns alltid en matlåda till hands så man slipper göra några avhopp från sin plan. 

Vet ni vad det absolut roligaste som finns är just nu? Att träna! 
Förvånande va? Jag har ju på senaste tiden alltid tyckt att det varit roligt att träna men plötsligt så har vi tagit det hela till en ny nivå. Jag längtar i stort sett hela tiden till gymmet. Jag har ett leende som sträcker sig från Ystad till Happaranda under passen och ett bra tag efter. Det går bra nu och framförallt så går det framåt och jag ser små framsteg hela tiden. Bästa känslan! 


Time to get big people!

/ Sandr0o Uppdate & foodprep.

Det var inte igår jag uppdaterade bloggen direkt. 

Vad händer hos oss då? Millie har fått sin andra tand och har även börjat krypa och ställa sig upp mot saker och ting. Tror hon är Tarzan den där lilla bebisen! 

Den 3 februari sätter jag igång och jobbar igen, dock bara halvtid. Att jobba halvtid känns alldeles lagom, jag blir tokig av att "sitta hemma" varje dag och jag skulle bli minst lika tokig av att jobba varje dag när jag vet att barnen är hemma. Det känns som det absolut bästa av två världar att både jag och R får jobba och vara hemma med barnen. 

Det fanns en ledig tjänst på mitt jobb som jag kände att jag gärna ville ha. Så jag kommer att ha en ny roll nu när jag börjar jobba igen. Det ska bli skitkul och jag är peppad till tusen även om det är lite läskigt också måste jag erkänna! 

Idag har jag foodpreppat en massa. En mängd välbalanserade matlådor finns nu färdiga i kylen. Bästa som finns med foodprep, väldigt mycket lättare att hålla sig till planen och undvika utsvävningar när allt är planerat och framförallt klart. 
Stort fokus på bra mat i min lilla värld just nu. Tillräckligt med protein och en bra balans mellan kolhydrater och fett är det som gäller. Tro nu inte att det handlar om att gå ned i vikt för det tåget har jag åkt klart nu för en liten stund. Nu är det all in på muskelbygge och en liten viktuppgång. Inte helt jätteroligt alla gånger kan jag avslöja men no pain no gain. Inför sommaren är det dags att hoppa på viktnedgångståget igen och skala av men nu kör vi MAT helt enkelt! 


/ Sandr0o