Uppdate & foodprep.

Det var inte igår jag uppdaterade bloggen direkt. 

Vad händer hos oss då? Millie har fått sin andra tand och har även börjat krypa och ställa sig upp mot saker och ting. Tror hon är Tarzan den där lilla bebisen! 

Den 3 februari sätter jag igång och jobbar igen, dock bara halvtid. Att jobba halvtid känns alldeles lagom, jag blir tokig av att "sitta hemma" varje dag och jag skulle bli minst lika tokig av att jobba varje dag när jag vet att barnen är hemma. Det känns som det absolut bästa av två världar att både jag och R får jobba och vara hemma med barnen. 

Det fanns en ledig tjänst på mitt jobb som jag kände att jag gärna ville ha. Så jag kommer att ha en ny roll nu när jag börjar jobba igen. Det ska bli skitkul och jag är peppad till tusen även om det är lite läskigt också måste jag erkänna! 

Idag har jag foodpreppat en massa. En mängd välbalanserade matlådor finns nu färdiga i kylen. Bästa som finns med foodprep, väldigt mycket lättare att hålla sig till planen och undvika utsvävningar när allt är planerat och framförallt klart. 
Stort fokus på bra mat i min lilla värld just nu. Tillräckligt med protein och en bra balans mellan kolhydrater och fett är det som gäller. Tro nu inte att det handlar om att gå ned i vikt för det tåget har jag åkt klart nu för en liten stund. Nu är det all in på muskelbygge och en liten viktuppgång. Inte helt jätteroligt alla gånger kan jag avslöja men no pain no gain. Inför sommaren är det dags att hoppa på viktnedgångståget igen och skala av men nu kör vi MAT helt enkelt! 


/ Sandr0o





Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback