Friday friday!

De där fina ungarna har morgonmys framför Disney Junior. Idag skulle vi ha gått och badat med Hanna & Jack men stackars liten har fått magsjukan så det får bli en annan gång. Istället kommer Evelyns bästis hit och leker.

På onsdag börjar jag jobba igen, visserligen "bara" 50 % men det blir en hel del jobb det. Det ska bli skönt faktiskt och riktigt kul! 

Den här morsan skulle behöva en liten tupplur känner jag. Ja eller en Celsius då för att piggna till lite. Förkyld som en liten gnu är jag också men mår inte dåligt för det. Himla störande med snuvig näsa, förstörd röst och rethosta. Dags att gå över nu! 


Ha en fin fredag! 

/ Sandr0o 


Kommentarer
Postat av: Emilie

Hejsan! Blev väldigt inspirerad av din instagram och kom in på din blogg, jag undrar bara om du skulle kunna dela med dig lite hur du gjorde för att gå ner i vikt så som träningen och kosten? Jag betalar gärna dig för en kostplan som du hade innan du börja bygga muskler. Har jätte svårt att komma på eget själv och känner mig helt vilse bland alla olika tränings blogga och instagram profiler. Är väldigt tacksam för svar till min mail. Ha en underbar alla hjärtans dag. Kram Emilie

2014-02-14 @ 00:00:35
Postat av: Morfar

Hej Sandra,
Blir det inte fler uppdateringar på bloggen?
Det var länge sedan sist.
Hälsningar Morfar

2014-03-05 @ 06:59:34

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback