Fredag - bebisspan.

God morgon!
Jag har precis klivit upp ur sängen och jisses vad trött jag känner mig. Skulle lätt kunna gå och lägga mig och sussa en stund till men det går inte för sig.
Dags att dra igång dagens bestyr. Strax före två ska jag hämta Cattis på märsta station då hon ska följa med mig och besiktiga bilen och så fort vi är klara där så sticker vi hem till Sanna för att spana bebis. Jag och Sanna bestämde tidigare i veckan att vi skulle ses över en promenix och ni förstår nog inte riktigt hur mycket jag har längtat på att få se lilla plutten sen dess, dock skippar vi promenaden.

Nu måste jag nog rappa på lite då jag ska skjutsa R till stationen snart också!

/ Sandr0o


HA-BEGÄR!

Ta er en titt på dessa sagolikt söta skor.


Inte en tvekan om att Evelyn ska få dessa skor till våren. I LIKE!

/ Sandr0o


Bilproblem.

Idag har vi varit och träffat Cattis för en fika på Stinsen. Vi tittade runt lite i affärer också men jag kom inte hem med någonting och tur var väl det för det har jag nämligen gjort alla andra dagar. När vi var färdiga i Stinsen lämnade vi av Cattis och åkte hem till mams och paps en stund innan det var dags att hämta R på jobbet och åka hem. Vi har självklart spenderat kvällen med att spana på Greys, nu sitter R och glor på tvn så jag passar på att uppdatera lite. Men snart är det nog läggdags faktiskt, det är nästan tidigt för oss.


Evelyn är med och provar kläder på Gina.

    
Såhär vill jag gärna ligga i vagnen. Bus med mormor.

    
Fina flickan.

Imorgon ska vi droppa av R på jobbet när han börjar för att sedan åka hem till mamma och vidare till Västerås. Varför då kan man ju undra? Jo det ska jag få be att tala om för er. I söndags gick nämligen våra vindrutetorkare sönder, dom fastnade på mitten av rutan bara sådär från ingenstans. Så nu har vi haft min mammas bil sen i måndags för det är ju omöjligt att köra om det regnar utan vindrutetorkare. Anledningen till att vi ska åka hela vägen till Västerås är för att de har just den lilla skit reservdelen som vi behöver på en skrot där. Istället för att betala 2000 spänn för en helt ny del åker vi helt klart hellre till Västerås och hämtar delen där för 250 kronor. Till saken hör att vi ska besiktiga bilsaten på fredag och med det här problemet går den aldrig igenom. Som tur var så känner mina föräldrar en kille som ska försöka ordna det åt oss imorgon när vi har fått tag på delen. Egentligen är det fel del, eller ja det finns ju höger och vänster på allt och den som vi hittat är såklart den vi inte behöver, om det nu är höger eller vänster kommer jag inte ihåg. I vilket fall som helst ska killen som ska laga skitet svetsa och fixa & dona så vi håller tummarna på att vi har en någorlunda hel bil imorgon!

Ojoj nu skena jag iväg om något så totalt ointressant som bilsatens problem!
Jaja det innebär ju, om inte annat, att jag är tillbaka i bloggvärlden och skriver som tusan.

/ Sandr0o 


Bilder.

Iochmed att det nu är meningen att jag ska ta tag i bloggen igen så är det kanske dags för en liten bildbomb från dagarna som gått?

    
Evelyn hos mormor & morfar.


    
Finaste tjejen åker extravagnen i Täby centrum.

    
Sover gott på sidan.

    
Igår åkte jag iväg och hämtade våran bil på Rs jobb och när jag kom tillbaka mötes jag av detta, Evelyn som lagar mat med mormor och morfar.

    
Evelyn satt hos sin mormor igårkväll och åt flingor ur en skål. Hon plockade dom alldeles själv ur skålen och stoppade i munnen. Då fick hon lite smygträning av pincettgreppet också och det gick hur bra som helst.


Mer än såhär blir det inte för denna gång. Bilderna med tillhörande texter får räcka då jag inte har mer än så att tillägga för stunden.

/ Sandr0o



Välkommen tillbaka.

Min blogg har fått vara lidande i ett par dagar nu av personliga skäl som gjort att jag inte haft någon lust att skriva och alltså prioriterat bort bloggen för en stund. Jag väljer att inte skriva om det hela av den anledning att det inte finns några ord som räcker till, orden som dyker upp i mitt huvud får kämpa för att passa ihop och bilda en tillräckligt betydelsefull mening. Jag har därför gett upp och låter dessa enkla, men ack så svåra, ord tala för sig själva: Vila i frid finaste finaste farmor!



/ Sandr0o


Sovmorgon Large.

Hemma hos har jag och Evelyn mysdag. Hon vaknade imorse vid 08.20 så jag tog upp henne i våran säng i hopp om att hon skulle somna om igen då jag inte kände mig riktigt redo att starta dagen ännu. Efter lite bökande fram & tillbaka så somnade vi båda om bredvid varandra. Så himla mysigt! När jag sedan vaknar till igen av en liten tjej som gosar in hela sitt ansikte i mitt var klockan 11.25. Vilket uppvaknande jag fick idag av en liten tjej som ville gosa, jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att vakna på. Vilken sovmorgon vi fått sedan, jag tror faktiskt aldrig att våran lilla tös sovit så länge. Jag klagar verkligen inte för sovmorgon är aldrig fel!

Efter en slowstart på dagen med morgonmys och frukost satte jag igång och plockade och dammsög en sväng så nu slipper jag tänka på det resten av dagen.
Min vackra flicka ligger just nu och sover en liten nap i soffan och vi väntar på att våran pappa ska komma hem. Han slutar vid 17 idag och då ska vi fira med tacos, mums mums. Det är inte var dag R slutar tidigt och absolut inte på en helg. Hoppas timmarna tills han kommer hem springer iväg. Jag hade tänkt att jag och Evelyn skulle ta en promenad till Ica och handla grönsaker till middagen när hon vaknar men R har tagit mina nycklar till jobbet för att han inte hittade sina egna så vi är inlåsta.

Ha en kalaslördag nu gott folk!

/ Sandr0o


A trip to IKEA.

Igår hade jag egentligen tänkt uppdatera er om våran dag på IKEA men det dök ju upp annat som var tusen gånger viktigare igår så därför kommer det nu istället.
När vi vaknade igår var de enda planerna för dagen att åka och storhandla för att slippa alla andra människor nu efter löning men sen kom vi på tanken att åka till IKEA och kika runt lite också. Det är roligt att gå omkring och titta på allt möjligt där!

    
Självklart fick Evelyn leka och testa en massa saker när vi var där.

    
Gladaste tjejen i stan.

    
Provligga sängar.

    
Mina två favoriter <3

    
Evelyn provar gungstol och gunghäst.

    
Världens sötaste busunge. Provsitta på alla kuddar!


Halvvägs igenom alltihopa stannade vi till för att fika lite. Det blev macka med brieost & salami och en kaffe latte med vanilj. Jag & R delade på en cheesecakebit också, smarrigt!
Påvägen hem stannade vi som sagt och storhandlade mat så nu har vi fullt i skåpen igen.

    

Jag har egentligen ingen lust eller ork att skriva så jag tror jag säger godnatt nu!

/ Sandr0o


Välkommen till jorden. Välkommen min vän!

Söttrollet är ju som sagt äntligen här. Lilla familjen verkar må bra om inte trötta, men vem är inte det efter en förlossning och allt som hör till?
Trollungen har fått namnet Vanessa och var 48 centimeter lång och vägde 3075 gram. Hon är alltså lika lång som Evelyn var men väger 180 gram mer. Små söta tjejer vi fått!

Jag fick ett kort för ett bra tag sedan och vilken söt liten tjej med ganska mycket mörkt hår och stora gosiga kinder. Jag var tvungen att titta på det om och om igen, så overkligt. Efter nästan 9 månaders väntan har dom äntligen fått träffa sin älskade skatt.


Så himla vacker och passande låt för just denna dagen.



/ Sandr0o


Bebis-update.

Strax före tolv igårkväll bestämde sig Sanna för att gå och försöka sova. Vid 05.12 imorse vaknar jag av att Sanna skickar sms och berättar att dom är påväg till sjukhuset och att hon troligtvis kommer dö påvägen in.
06.17 kommer nästa sms och då visar det sig att hon var öppen hela 8 centimeter när hon kom in och personalen hade sagt att hon varit sjkt duktig som stannat hemma sålänge. Hon informerade mig också om att lustgasen inte var så bra som hon trodde, haha.

NU väntar vi spänt på att få lite mer update för mer än så har ingen hört ifrån henne. Jag tror nog att det har kommit en liten bebis till världen, det vore konstigt annars för nu är det mer än fyra timmar sedan som hon var öppen 8 centimeter. JAG HÅLLER TUMMARNA, återigen!

Update.. Lilla bebis Vanessa har kommit ut i världen!

/ Sandr0o


Livet är fantastiskt!


Världens finaste bilder fotade Cribbe igår på
Sanna och miraklet i magen som nu verkar känna sig redo att möta världens ljus. Vilken tur att dom tog korten igår måste man säga för imorgon hade det antagligen varit för sent.

Jag och Cattis sitter och pratar med varandra på msn efter mer än en timmes pratande i telefonen om allt spännande som händer. Senaste nytt från Sanna är att hon hade värkar som höll i sig i 1 minut och hon hade 3 värkar på 10 minuter ungefär. Hon hade pratat med BB igen och dom övertalade henne till att vara hemma ytterliggare lite till så nu skulle hon försöka sova lite och sa godnatt för stunden. Jag kommer ha världens problem med att sova ska jag be att få tala om. Jag kommer sitta som på nålar i hopp om att få uppdatering ifrån någonstans men om vi inte får det så är det ju fullt förståeligt det med men man kan ju inte låta bli att hoppas!

Tänk vad häftigt, nästa gång dom hör av sig så kanske två har blivit tre och en ny familj har bildats. Vilken grej! Man ser det verkligen ifrån ett helt annat perspektiv nu när man inte är med om det själv, på två röda (läs x antal timmar) förändras deras liv totalt.
Många flashbacks från den dagen jag själv var i samma situation som Sanna är i nu har dykit upp under kvällen. Sanna och Andrés har en sådan fantastisk upplevelse framför sig, helt otrolig!
Jag hade velat kunna spela upp varenda sekund av min egen förlossing om och om igen men riktigt så bra minne har jag tyvärr inte. Däremot så infinner sig varenda känsla som jag, den dagen då Evelyn kom till världen, kände.
Det är mäktigt!

Jag kan inte ens beskriva i ord hur stort ögonblick i ens liv det handlar om. Inga ord kommer någonsin räcka till för att förklara. Nu tänker jag hålla min tummar för Sanna, Andrés och deras lilla flicka och hemifrån mitt sovrum glädjas till just deras underbara ögonblick!

/ Sandr0o


Bebis på G?

My oh my!
Sanna skickade ett sms imorse och frågade om jag märkte när min slempropp gick när jag var gravid för att hon trodde att hennes gått imorse plus att hon hade haft som mensvärk sedan igårkväll. Jisses!
Nyss fick jag ett sms om att det nog blir sjukhuset snart för att hon har ordentliga värkar som dom klockat. HERREGUD vad spännande!

Jag blir alldeles till mig för att det är så spännande, nervöst och hey & hå på samma gång.
Nu håller vi tummarna för att dom får stanna på förlossningen när dom väl kommer in dit!
HÅLL TUMMARNA!

/ Sandr0o


Styleroom.se

Här hemma är vi lyckliga, eller kanske bara jag snarare för Evelyn ligger och sover. R slutar nämligen jobba om en halvtimme ungefär och imorgon är han ledig. Det blir vi glada för utan tvekan!

Evelyn har varit som ett plåster idag vilket har resulterat till ingenting, till en början. Tillslut fick jag nog av en grinig tjej och att inte göra någonting så jag satte på mig bärselen och slängde ner henne i den. Disken är borta och jag har en tvättmaskin kvar att köra nere i tvättstugan. Grattis till oss. Jag skulle egentligen ha tvättat imorgon mitt på dagen i brist på andra tiden men det var lika bra att ta det idag så slipper vi ha några måsten imorgon när R är ledig.

Så fort jag har haft tid idag har jag surfat runt på Styleroom.se och letat efter inspiration tills vi ska flytta. Just nu är jag inne på hur vårat sovrum ska se ut så här kommer det surfas för fullt efter idéer för att hitta något som vi verkligen tycker om. Det är SÅÅÅÅ kul!

Ikväll är det mys framför Greys, life is good!

/ Sandr0o


Styleroom.se

Här hemma är vi lyckliga, eller kanske bara jag snarare för Evelyn ligger och sover. R slutar nämligen jobba om en halvtimme ungefär och imorgon är han ledig. Det blir vi glada för utan tvekan!

Evelyn har varit som ett plåster idag vilket har resulterat till ingenting, till en början. Tillslut fick jag nog av en grinig tjej och att inte göra någonting så jag satte på mig bärselen och slängde ner henne i den. Disken är borta och jag har en tvättmaskin kvar att köra nere i tvättstugan. Grattis till oss. Jag skulle egentligen ha tvättat imorgon mitt på dagen i brist på andra tiden men det var lika bra att ta det idag så slipper vi ha några måsten imorgon när R är ledig.

Så fort jag har haft tid idag har jag surfat runt på Styleroom.se och letat efter inspiration tills vi ska flytta. Just nu är jag inne på hur vårat sovrum ska se ut så här kommer det surfas för fullt efter idéer för att hitta något som vi verkligen tycker om. Det är SÅÅÅÅ kul!

Ikväll är det mys framför Greys, life is good!

/ Sandr0o


Shopping.

Sliten dag utav bara tusan. Halva min kropp är alldeles stel och besvärlig, alltså den sidan som jag fick svinsprutan i. Usch & fy tycker jag om det!
Evelyn, jag och mamma har varit en sväng på Stinsen och shoppat lite (ovanligt va?). För ovanlighetensskull så kom jag inte hem med en endaste liten sak till trollungen men istället med tre klänningar och en kofta till mig själv. Det var verkligen på tiden att få sig lite nytt i garderoben, det känns som att jag går i samma kläder dag ut och dag in.

Evelyn sover sin första nap för dagen så jag passar på att surfa runt på bloggar och njuta av lugnet. R slutar halv tio idag. Jag börjar verkligen tröttna på att han aldrig någonsin får jobba något annat än kvällar hur mycket han än tjatar på deras förbannade chef. Iofs så är ju chefen efterbliven så det var ju inget nytt att hon inte kan sköta någonting som en chef egentligen ska. Som deras schema tillexempel, R vet aldrig hur han ska jobba i mer än en vecka framåt och då är det förbannat svårt att planera någonting. Hur svårt kan det vara att fixa schemat i tid? När det dessutom är lag på att man ska ha det två veckor före, det har nog aldrig hänt att det har funnits. Idiot! 

Åter till bloggarnas värld!

/ Sandr0o


9 månader.

Idag har Evelyn blivit hela 9 månader. Om tiden fortsätter att springa iväg som den gjort hitills är det dags att planera inför 1 års kalas inom en snar framtid. 9 fantastiska månader med våran trollunge!




Jag är så glad över att få vara just din mamma mitt älskade hjärta!

/ Sandr0o


Svinvaccin.

         
Busfian hade idag på sig finaste klänningen från Lindex som känns väldigt OddMolly-inspirerad som hon fick i present av sin mormor i helgen.

Jag och Evelyn lämnade R på jobbet och rullade vidare hem till mams och paps då jag skulle åka till vårdcentralen och ta svinvaccinet då jag tillhör en av riskgrupperna. När jag gick därifrån fanns det bara två doser vaccin kvar och sedan var det slut, tillomed hos tillverkarna. Så det var väl tur att jag gick och tog vaccinet idag trots allt, det väntas påfyllning igen om tre veckor.

Vi har varit en sväng hemma hos Sanna idag också, snackat skit och druckit te. Det är bara två veckor kvar tills lilla tösen är beräknad att titta ut. Tänk vad fantastiskt att hon får gå omkring med LIV i magen, alldeles under hjärtat lever det lilla livet rövare. Vilken otrolig upplevelse det är och vad mycket man får uppleva och känna med en krabat i och utanför magen. Det livet är en stor gåva och allt vad det innebär är obeskrivligt. Snart har jag äntligen någon att gå en massa barnvagnspromenader med när vi har flyttat!


Blivande morsan.

Vi avslutade kvällen med att åka tillbaka till mina föräldrar för att äta middag och färga bort min fula utväxt. Mamma fick åka och hämta R på jobbet när han slutade då jag hade bilen för att jag hade/har så förbannat ont i den armen som jag fick svinsprutan i. Alldeles trött är jag också så snart ska jag gå och lägga mig tänkte jag och hoppas på att all värk är putsväck imorgon. Jag kan knappt röra min förbaskade arm just nu så detta inlägget har tagit lite längre tid än vad det egentligen borde, puh!


Plutten somnade en stund hos morfar.

Jag fick nyss ett sms av Sanna och vet ni vad? Imorgon vankas det nybakta kanelbullar med iskall mjölk hemma hos henne för oss. Mums vad smarrigt!

/ Sandr0o


En dag av lycka.

Vi har haft en riktig mysdag idag och med andra ord ett bra avslut på våran helg tillsammans. Vi har vilat upp oss inför kommande veckans upptåg, vad det nu kan bli. R gick upp med lillan imorse vid nio och jag sov vidare i någon halvtimme. Helt underbart skönt eftersom det blev en väldigt sen kväll/natt igår.
När Evelyn tog sina första nap för dagen slumrade hela familjen till i våran säng och hur skönt är det inte att somna om en stund efter frukost och dusch? Fantastiskt i mina ögon!

Vi gav oss ut på en promenad efter att Evelyn hade ätit lunch. Vi kom en bra bit men så tröttnade Evelyn på att sitta i vagnen och blev minst sagt arg så då var det bara att slänga upp henne i bärselen. Det var hundra år sedan som hon inte ville sitta i vagnen känns det som. Vi stannade till på Ica (för ovanlighetens skull) och handlade lite skit, bland annat en varsin dricka och bananer och satte oss på en bänk utanför när vi var klara.
När vi satt där på bänken skrattade vi gott åt vårat lilla bustroll. Hon satt där och lekte med Rs flaska med vatten. Hon fick för sig att putta den ned på marken, tittade upp på mig och skrattade högt och hon fortsatte att skratta så fort flaskan nuddade marken. Om och om igen! Jag och R skrattade och hjärtat kändes varmare än någonsin, tänk att vi har gjort något så vackert tillsammans.

Kvällen har bestått av matlagning, serietittande, småstädning och en del lek såklart. Jag och Evelyn satt ett bra tag framför datorn och lyssnade på "Vart ligger landet där dom böjer bananerna?". Jag måste försöka spela in henne när hon lyssnar på den för det är oslagbart att se hur hon gungar/hoppar, ler, skrattar och klappar händerna av ren lycka när hon får höra sin favoritlåt.

Evelyn ligger och sover sen en liten stund tillbaka så nu tänkte jag dra mig mot soffan för lite söndagsmys innan vardagen drar igång igen imorgon!



/ Sandr0o


Kaos.

R sitter i soffan och kollar på skitbarcelona, det är tydligen någon salgs toppmatch. Evelyn sitter i soffan bredvid honom och lutar sitt huvud mot hans mage. Det ser väldigt fridfullt ut, alldeles tyst och stilla. Hon ser verkligen ut att njuta av tillvaron, det gör nog R också när han får sitta och gosa med sin dotter samtidigt som han tittar på kalasmatch!

Idag har vi varit en sväng i Stinsen. Den svängen slutade helt åt helvete kan jag tala om för er!
Vi hann inte mer än att komma dit och kliva ur bilen så var kaoset redan ett faktum. R glömde nycklarna inne i bilen, båda mina och hans. Mina nycklar satt i tändningslåset och de andra nycklarna låg i "skålen" mellan de båda sätena där framme. Vilken frustration när vi inser att han inte tagit ut någon av nycklarna och bilen är låst. R stod ett tag och försökte komma in i bilen på något sätt men utan någon lycka.
Saken var den att vi inte hade några andra nycklar till bilen än just de som befann sig inne i bilen. Medans R försökte komma in i bilen gick jag och ringde min pappa som i sin tur ringde hans bilmeckpolare som åkte från Sumpan för att hjälpa oss. Snacka om att vi hade tur att han ville komma och hjälpa oss, jisses!
Efter mycket om och men kom han in i bilen med hjälp av en ståltråd som han lirkade in genom bildörren för att sedan dra upp "låshaken(?)" men det tog sin lilla tid kan jag lova och en hel massa försök senare. Man blir så frustrerad när det är så nära hela tiden att få upp låset men så misslyckas det men tillslut så hallelulja. Skönt att han lyckades komma in i bilen utan att behöva ringa en låssmed eller vad i hela sjutton man nu ringer efter vid en sådan situation.

PUH PUH PUH! Vårat besök i stinsen var alltså helt onödigt för vi fick ingenting uträttat alls eftersom vi stod i garaget hela tiden förutom en kortis när vi gick upp och kikade lite i väntan på att hjälp skulle komma men hur mycket lust tror ni att vi hade att gå och titta på saker då? Inte så värst mycket kan jag tala om, det där låset snurrade runt runt i huvudet på oss!

När vi äntligen kommit in i bilen igen hade vi inte heller då någon lust att gå i affärer så vi hoppade in i bilen och styrde hemåt igen, förutom ett litet stop på Ica. Väl här hemma fick jag stressa igång maten fort som tusan då Rs mamma och pappa skulle komma på fika och maten jag gjorde idag tog 1 ½ timma att göra klar. Vi åt fläskkotlett i bit (jag tror det heter så) med potatis, blomkål, ärtor, morötter, katrinplommon, sås o äppelmos. Jag hade aldrig gjort det förut utan bara ätit hos mamma och farmor och så men det är så hysteriskt gott alltså. Det blev minst lika gott idag! MUMS MUMS MUMS!


Rs föräldrar åkte härifrån strax efter åtta efter att vi fikat bananpaj som jag gjort och snackat lite skit.
Min kamera är död så jag har inga bilder att ladda upp heller men så är livet på en pinne så mycket mer än historian om våran katastrofala dag har jag inte att bjuda på idag.

/ Sandr0o


Klätterapan.

Det blir en snabb uppdatering från oss. Jag ville bara tala om hur duktig lillan varit idag. Lillskiten klättrade upp för hela trappen hemma hos mams och paps. Givetvis stod vi bakom henne påvägen upp ifall hon skulle ramla men hon klarade att klättra upp för hela trappan. Duktiga tjejen som blivit så stor så snabbt!

    
Busungen i trappan hemma hos sin mormor och morfar.

Om en stund när Evelyn vaknat ska vi åka till Big Baby som öppnat idag bredvid Ica Maxi. 1000 kvadratmeter bebisprylar, kan det bli bättre?

/ Sandr0o




Lugnt & skönt.

Jag la Evelyn för kvällen för en liten stund sedan. Nu ligger jag i soffan med tända ljus och njuter av lugnet samtidigt som jag kikar på Criminal minds, vardagslyx med en liten bebis i huset. När som helst kommer R hem från jobbet. Imorgon är det underbara fredag. Vi har inga som helst planer för dagen utom Idol då såklart.

Nu ska jag njuta resten av kvällen, utan datorn.

/ Sandr0o


En dag närmare helg.

Klockan är redan halv sex, dagen har bara sprungit iväg känns det som. Vi tog en promenad i strålande solsken som ger sådan himla energi och en snabbhandling på Ica, bara där slog vi ihjäl en två timmar ungefär. När vi kom hem åt Evelyn en sen lunch, hon åt riktigt bra faktiskt. Jag satte igång och lagade middag, jag lagade en slags indisk gryta eller vad man nu ska kalla det som jag och Cattis gjorde tillsammans när Evelyn var nyfödd. Det är sååå satans gott alltså. Jag har redan lagt in receptet en gång här förut för hundra år sedan men jag slänger faktiskt in det igen, bara för att det är så gott. Receptet är vegetariskt som ni ser men denna gången slängde jag i kyckling då det måste passa karln i huset också och det blev hur bra som helst.

8 portioner
4 stora kokta potatisar
3 burkar kikärter (à 410 g)
2 gula lökar
1-2 röda hackade chilifrukter
4 vitlöksklyftor
2 msk färsk riven ingefära
2 msk rapsolja
2 burkar krossade tomater
1 burk kokosmjölk
2 tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
2 tsk gurkmeja
1 1/2 msk garam masala

1. Skär potatisen i mindre bitar. Spola av kikärterna genom durkslag.

2. Hacka lök, kärna ur och finhacka chilin.

3. Fräs lök, pressad vitlök, chili och ingefära i olja, häll på tomater och kokosmjölk och koka ca 15 min. Smaka av med salt, svartpeppar, gurkmeja och garam masala.

4. Tillsätt kikärter och potatis och låt puttra ett par minuter tills de är varma. Servera med turkisk yoghurt och bröd att doppa i grytan. MUMS!



Efter det har vi lekt en del och sedan kikat på Gossip Girl. Nu ligger trollungen och sussar sin sista nap för dagen och jag tittar på Förkväll. Resten av kvällen blir det lek, mys och tvtittande. Jag ska försöka damsuga och diska också, fy så tråkigt men välbehövligt.

/ Sandr0o


En kortis.

Evelyn sover och jag sitter i soffan och kikar på Sjunde Himlen. När pluttungen vaknar ska vi göra oss klara för en promenad i det underbart fina vädret. Vi tar en sväng förbi Ica påvägen hem och handlar med oss saker som behövs till dagens middag.
R jobbar till 22 idag så vi har många timmar att slå ihjäl. Det enda inplanerade vi har är som sagt promenad och matlagning. Vad vi ska göra resten av de 8 timmarna han är och jobbar vet i tusan men det löser sig.

/ Sandr0o


I cant wait..

Hej hej hallå!

Idag åkte vi som sagt hem till mams och paps medans R jobbade. Jag, Evelyn och mamma gav oss iväg på en rad ärenden vid elvatiden, däribland försöket att reklamera våran soffan som slutade med att vi skulle få helt ny klädsel istället (inte fy skam det heller). Vi fick köra hem till Märsta för att kika på något förbaskat nummer under soffan och ringa och berätta det för butiken och sedan åka härifrån igen, väldigt nödvändigt kändes det verkligen.
När vi kommer hem till mams och paps igen hade min mormor ringt och ville ha lite saker till sjukhuset där hon förtillfälelt befinner sig. Mamma stack in till dom och hämtade dessa saker medans jag satt kvar i bilen och läste Hänt Extra eftersom lillan satt och sov. Min morfar följde också med dit.
Ett litet besök på sjukhuset senare var vi påväg hem för att käka räksmörgås (räksmörgåsens dag idag för er som inte hade koll på det). Kort därefter kom R från jobbet och åt en räksmörgås han med.
Sist men inte minst under denna fartfyllda dag har jag, R, Evelyn och mamma & pappa varit i våran nya lägenhet och kikat, mätt väggar inför tapeter osv. My god vad jag längtar tills vi ska flytta, jisses! I cant wait..

    
En tjej som precis käkat makaronigryta och är kladdig runt munnen.

    
Evelyn fick nya byxor av mig igår med ankstjärtsvolanger ;) de är lite stora ännu men snart så.


Nu på kvällen har jag suttit och surfat runt på lite inredningssidor, jag blir helt lyrisk över hur mycket fint det finns. Kikat runt efter prylar till lillans rum också, det ser jag verkligen fram emot att få inreda. WOHOO! Det finns så mycket fint att jag kommer bli snurrig i bollen tillslut. Jag tror bestämt att lillan måste skriva en julklapps & födelsedagsönskelista snart ;)

Jag har helt glömt bort att tala om att jag under början av förra veckan upptäckte att Evelyn har en till liten bissing på gång. I överkäken bredvid den andra. Igår sprack den igenom helt och är påväg upp. Fyra små söta tänder!

/ Sandr0o


Alex Schulman.

Alex Schulman är en bra karl han. Utdraget nedan kommer från hans blogg "Att vara Charlie Schulmans pappa".
Det är inte alla karlar där ute som tänker som honom inte. Se & lär!


"Det är ljuvligt att ha barn, men tröttsamt. Efter en hel helg med Charlie är jag mycket tröttare än vad jag är efter en hel arbetsvecka. Det kan ni tänka på, alla ni män som kommer hem om kvällarna och blir sura på att era mammalediga fruar inte har tagit undan disken. Det är mycket mer än ett heltidsjobb att ta hand om en bebis. Och det är rena semestern att jobba.

Det är oförskämt och oförstående av männen att bli sura på sådana saker. Ert resonemang är att eftersom de är hemma hela dagarna så kan det väl inte vara så mycket begärt att de också gör det ena och det andra i hemmet. Men oftast är det för mycket begärt. Ni män som går runt och gnäller när ni kommer hem har inte förstått vad det innebär att ta hand om en bebis. Ni kanske inte är så närvarande som ni borde vara. Ni kanske borde tänka på det istället för att gå runt och klaga."

/ Sandr0o


SNÖ!

Godmorgon världen!

När jag vaknade imorse snöade det som bara tusan utanför fönstret, det känns som att det är lite väl tidigt för snö kanske? Men å andra sidan tycker jag om snö så jag ska inte klaga.
Evelyn ligger och sover medans jag och R gör oss redo för dagens bestyr.
När R åker till jobbet lämnar han av oss hos mams och paps. Vi ska åka med mamma och försöka reklamera våran soffa som blivit alldeles noppig.

/ Sandr0o


Bildextra.

Det är nu paus i tvtittandet så jag passar på att slänga in lite bilder snabbt innan Ugly Betty är tillbaka i rutan.

         
Cattis och Evelyn busar på golvet hemma hos oss.


         
Såhär glad är Evelyn när hon leker med Cattis.


    
Cattis kör rally med trollungen.

    
Evelyn med lära-gå-vagnen. Påklädd och klar.

/ Sandr0o


Middagsdags.

Hejsan hoppsan vilken dålig uppdatering det varit nu.
Igår var jag och Evelyn hemma hos mams och paps tills R slutade jobba vid 22. Idag har varit ledig och vi startade dagen vid tio. Då hade Evelyn sovit hela natten lång, puh vad skönt efter en mängd bök & stök nätter.
Vi låg kvar i sängen en stund och busade alla tre men sedan gick vi upp och fixade oss för att åka iväg och handla lite mat.

När vi kom hem hade vi tänkt att ta en promenad men ändrade oss eftersom det var riktigt ruskigt väder ute med iskalla vindar och till råga på allt hade det börjat regna också så det fick vara.
Jag har nu lagat mat som står och puttrar i väntan på att det ska bli klart. Idag ska vi äta gulaschsoppa med vitlöksbröd till. MUMS! Passar alldeles ypperligt till en ruskig dag som denna.

Om en timme ska jag tvätta, jag verkligen avskyr att tvätta. Jag får helt enkelt tänka på att jag har en hel kväll fylld med fantastiskt bra tvprogram att se fram emot. Tisdagar är nog nästan den bästa dagen på hela veckan!

Jag tittar in lite senare och visar lite bilder från dagarna som gått..

Tjingeling!

/ Sandr0o


Serietittande.

Just förtillfället sitter jag i soffan hemma hos mamma och pappa och kikar på One Tree Hill. Den serien är så sjukt bra, jag kommer nog bli lite ledsen när serien slutar sändas haha..
Evelyn ligger i soffan bredvid mig och sussar. Cattis var ju som sagt hemma hos oss och käkade lunch bestående av pastasallad och sedan äppelpaj med vaniljsås till efterrätt. Det var ett trevligt avbrott i den annars ganska gråa vardagen. När hon skulle bege sig från oss så hängde vi med en bit påvägen och åkte hem hit till mina föräldrar. Då fick vi lite sällskap och något att göra. Visserligen är inte ens någon hemma här hemma men det är skönt att komma iväg lite hemifrån och lillan har större utrymme och leka på.

R slutar jobba om en timme så då kommer våran lilla pappa och hämtar oss. Då ska vi åka hem och ha söndagsmys hade jag tänkt.

/ Sandr0o


Pastasallad.

Evelyn vaknade inte förns vid tio idag, skönt det. Då hann både jag och R gå upp och göra oss klara plus att jag hann sticka iväg och handla lite snabbt. Lagom till att R precis hade stängt ytterdörren och åkt mot gymmet vaknade lillan.
Nu sitter vi och väntar på att Cattis ska komma hit och äta lunch med oss. Jag har redan förberett maten, ska bara slänga i lite parmesanost precis innan vi äter. Cattis önskade maten igår och hon fick sin önskan beviljad. Jag har gjort pastasallad med fajitaskyckling, oliver, soltorkade tomater, ruccola och parmesanost. Smarrigt värre!


Hittade kortet på Kims face från när vi var på Grönan i sommras. Evelyn ser verkligen ut som en liten söt tant.


/ Sandr0o


Nattinatti.

Nu är det nattinatti för oss. Imorgon kommer Cattis hit på lunch, trevligt värre måste jag säga. Men dum som jag är så har jag inte handlat hem grejer till morgondagens lunch så det måste jag se till att göra imorgon innan R åker och tränar vid tio, jippii!
Jag har däremot smarrig efterrätt att bjuda på här hemma, wiho. Det är minsan något att hänga i julgranen det.

Imorgon blir nog en bra dag tror jag.

/ Sandr0o


Fredag it was.

Igår var jag och Evelyn och träffade Sanna. Vi hade tänkt att gå på en promenad men precis innan vi skulle åka hemifrån så fick jag ett sms från Sanna där hon skrev att hon var sugen på glass och om vi inte kunde åka till Donken istället. Gravid som hon är! Så vi hamnade på Donken helt enkelt där vi satt och snackade skit en stund innan Sanna skulle fara vidare mott sitt MVC-besök.

         
At Donken.


         
Evelyn redo att åka iväg igen. Sanna poserar lite i smyg.


    
Hej hej! Trött liten tjej.


Evelyn med morfar.

    
Evelyn myser med mormor och morfar. Påväg att hämta pappa på jobbet.

När vi hade lämnat av Sanna hemma åkte vi hem till mams och paps. När pappa kom hem från jobbet åt vi räksallad och kikade på tv innan det var dags att åka och hämta R på jobbet och för att sedan raca hem till Idol.

/ Sandr0o




Skam.

Usch vad besviken jag blir på att Karolina åkte ur Idol ikväll. Att hon åkte ut och inte den studsande duracellkaninen Eddie åkte förstår jag mig inte på. Visserligen hade han ju taggat ner studsandet denna gången but still, han är pissdålig. Jag hade hellre sett en hel drös andra åka ut före henne, typ wannabee Zlatan för att nämna någon. FY FY FY på svenska folkets röstning!

Det är snart dags för sängen, jag hade tänkt slänga in lite bilder från dagen men jag gör det imorgon istället.

/ Sandr0o


Nattbök.

Godmorgon världen!

Evelyn vaknade vid halv nio idag och fy vad tungt det kändes att gå upp. Anledningen till det är att hon vaknade även vid tio i fem imorse och inte somnade om förns tio i sex. Jag förstår inte riktigt vad som hänt med våran lilla tjej som brukade sova hela nätterna, hon är som bortblåst. För nu vaknar hon varje natt och bökar & stökar. När hon vaknar så är hon överpigg och det tar alltid minst en timme innan hon somnar om. Puh säger vi. Vi är ju vana vid att vårat lilla hjärta sover duktigt men nu har det slagit om minsan.

Här hemma håller vi på att göra oss iordning för att åka iväg. Jag och Evelyn ska lämna R på jobbet och sedan åka mot Sanna och gå på promenix. Efter det så åker vi nog hem till mams och paps och hänger där tills R slutar jobba vid halv åtta.

Så var det med det!

/ Sandr0o


Evelyn jagar bollen.



Ett litet klipp från nu på kvällen när Evelyn sysselsatte sig med att jaga sin boll hur länge som helst.

/ Sandr0o


En dag som denna.

Idag har R varit ledig. Under dagen har vi inte gjort något speciellt egentligen. Men på kvällen åkte vi till Kista för att käka lite mat, vi hade ingen lust att laga någon mat idag inte. Smarrigt värre var det.
Jag passade på att inhandla lite nya kläder som jag fyndade på HM, hurra för det.
När vi kom hem var det dags för diskning och damsugning och nu sitter vi i soffan och kika på Criminal Minds.


Evelyn leker med bollen.


Tjejen som lär sg ta napp vid 8 ½ månaders ålder, knäppgöken!

Imorgon jobbar R igen så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på så det får vi se.
Nu är det Comedy Fight Club som gäller.

/ Sandr0o


Snabbisen.

Jag har varit borta i två hela dagar nu, igår var jag och lillan hos mams och paps medans R jobbade. Vi kom på attt vi skulle lifta med R dit 20 minuter innan han skulle åka och jag kom ut ur duschen, stress stress men vi hann. Mamma, jag och lillan tog en liten tur till Stinsen och lillan fick nya jeansleggings av mig och en byxa och söt body av sin mormor.

    
Evelyn lär sig klättra i trappan. Lillan är med mormor och bakar muffins.

    
Evelyn leker hos morfar.


Bustrollet lekte med spegeln i mitt gamla rum, det tyckte hon var riktigt roligt en stund att leka med sin nya kompis i spegeln. Haha det såg väldigt roligt ut!

    
Hej hej kompis!

    
Pussa på kompisen.


Evelyn gick upp tre trappor i trappen hemma hos mams och paps igår. Vilket litet busstroll som lär sig såååå snabbt.

/ Sandr0o


Rask promenix.

Hej hopp!

Jag och lillan har precis kommit hem från en rask promenad med min mamma och hennes vännina.
Som ni förstår har vi spenderat dagen hemma hos min mamma och pappa. Lillan har ätit laxbullar i ostsås med snabbmakaroner, hon åt faktiskt helt okej för att vara henne.   


Lillan med nya gåvagnen.

    
Bustroll tittutar.  Myser hos mormor.

         
På premiärpromenix i vagnen som mamma och pappa bytt till sig av en granne. Nu behöver jag inte ta med våran vagn hit längre. Jag hade glömt Evelyns vantar hemma så vi fick trä hennes strumpor som vantar och ha raggsockor på fötterna.


Mammas hjärta har nyss vaknat.

Eftersom vårat skitinternet hemma har kraschat så antar jag att det blir dåligt på bloggningsfronten men jag hoppas att det problemet ska ordnas snarast. Nu är det säsongspremiär för Ugly Betty och DH, yäääjjj!

/ Sandr0o


Städdag.

Detta inlägg försökte jag publicera igårkväll men vårat internet la av under tiden jag skrev det och har inte fungerat sedan dess så jag postar det nu istället eftersom jag sitter hemma hos mams och paps.

Det känns om att jag har varit ganska effektiv idag, tiden har iallfall gått fruktansvärt fort och jag har ju fort en massa gjort. Jag har plockat, städat, diskat, tvättat, lagat matlåda till R, sorterat skit, torkat skåpluckor och gud vet vad mer jag har sysselsatt mig med idag. Jag tänkte bara plocka undan lite lätt inför visningen med det hela slutade med att jag slog på stort. Det är visserligen skönt att ha det gjort så det var lika bra det.
Jag tror jag ta mig tusan att jag städar nästan varenda dag, det är väl så det blir när man bor trångt. Jisses vad jag längtar tills vi flyttar. När den sista november kommer och vi får nycklarna till lägenheten då kommer vi vara överlyckliga, det kommer kännas så overkligt.

Som sagt så blev det tvättning framför promenaden idag och eftersom jag verkligen varit sysselsatt hela dagen så har vi inte hunnit med den alls. När jag tänker efter har jag inte ens tittat på tv idag förutom imorse, vilken grej. Jag tittar alltid på tv. Det känns trist att vi inte hann ut idag faktiskt för det har ju varit finfint väder. Vi får helt enkelt ta det imorgon för då har vi inte ett enda måste under hela dagen.

Nu är jag i vilket fall färdig med dagens agenda och alldeles strax kommer en tjej och kikar på lägenheten. R slutar jobba vid 19 så snart är även han hemma. Wonderful!

För en liten stund sedan när jag sorterade tvätten busade jag med Evelyn i hennes säng samtidigt. Det lilla trollet skrattade och studsade runt i sin säng som aldrig förr. Jag tror att hon slog skallen i sängkanten minst 20 gånger men inte brydde hon sig om det inte utan hon fortsatte skratta och busa, eller för en millisekund brydde hon sig och såg chockad ut för att nästa sekund asgarva. Lilla knäppungen!


Charmtrollet Evelyn.    

/ Sandr0o



Tröttisen.

Världens finaste tjej slocknade alldeles nyss i soffan.



Jag ska passa på att få på mig något annat än min pyjamas och göra irodning mig lite. Måste leta upp något roligt recept på någon maträtt innehållande fläskfile som jag kan laga till middag.

/ Sandr0o


Piggelin.

Imorse hade vi en överdrivet morgonpigg liten tjej hemma hos oss. 06.25 vaknade hon och var klarvaken, efter att ha försökt få henne att somna om i en timme gav vi upp och gick och satte oss i soffan framför tvn. Vid åtta sa R åt mig att gå och lägga mig igen då lillan höll på att somna om. R skulle ha gått och tränat men sket i det och gjorde iordning sig för jobbet istället så att jag kunde gå och lägga mig i en timme ungefär. Självklart hade jag hur svårt som helst att somna om och somnade nog inte förns tjugo minuter innan R och Evelyn kom in och väckte mig igen. Jisses!

Jag kan räkna de gånger hon vaknat såhär tidigt på en hand sedan hon började sova hela nätterna så idag är en minst sagt sliten dag eftersom vi/jag inte är vana att kliva upp så tidigt. Jag fick ju iofs slumra om i 20 minuter men hey det väger inte upp tre timmars förlorad sömn tyvärr.

Sedan jag klev upp har jag plockat undan lite här hemma eftersom vi har liten visning ikväll. En till tjej ringde imorse och ville komma och kika, jag missade samtalet men ska ringa upp henne om en stund.

Dagens planer är att vi inte har några direkta planer, vore mysigt med en liten promenad. Jag bokade tid i tvättstugan nyss men det var en skittid mitt under dagen så vi får se om jag tar den tillslut eller ej. Promenad eller tvätt? Hmm, svårt val ;)

Catch you later!

/ Sandr0o


Pissfotboll!!!!!!

Usch vilka pisskvällar jag haft när R varit ledig i helgen. Igår var det fotboll, idag är det fotboll!
Jag som tänkte att vi skulle få lite egentid när lillan somnat om kvällarna nu i helgen eftersom R varit ledig men tji fick jag. Hur kul är det på en skala när han tittar på pissfotboll? Inte alls..

Vi får helt enkelt vänta tills nästa lediga helg dyker upp, om det inte är fotboll då med såklart. Eftersom han jobbar sent i princip vareviga dag så blir det inte mycket mer till att umgås än att sova i samma säng. Yääjj!

Istället för att sitta och uppdatera bloglovin varje minut nu i hopp om att få något att göra tänker jag gå och lägga mig, bitter som jag är. Fy!

Imorgon är en ny dag!

/ Sandr0o


Helgen är över.

Helgen är slut. Till min stora besvikelse för det innebär att Rs ledighet är slut och han ska jobba imorgon igen. Suck. Denna vecka jobbar han sex dagar också och är bara ledig på torsdag och jobbar sent att dagar utom på lördag, jippi verklgen!
Idag hade vi en skön hemmadag innan vi åkte iväg till Rs föräldrar. Där möttes vi av Rs morbror och hans farbror plus familj, vi som trodde att det bara skulle vara vi. Surprise surprise! Vi åt god mat och pratade skit. 
Vi har alldeles nyligen kommit hem i stort sett.
Lillan var en liten tröttis när vi var där och det är inte konstigt alls. Idag har hon bara sovit en endaste liten gång och det var mellan ett och två så sedan dess har hon varit vaken. Men hon var inte alls ledsen men däremot hade hon nappen i munnen hela kvällen nästan, hon som nästan aldrig tar napp förutom när hon ska sova ibland? Skumt det där. Sista biten i bilen så slumrade hon till trots att R satt och skrek och sjöng typ. Hon sov fortfarande när jag tog ut henner ur bilen och medans jag tog av henne kläderna men när jag la ner henne i sängen så vaknade hon igen, lilla knäppisen. Hon är fortfarande vaken, det är något fel alltså. Hon har ju för sjutton bara en timme idag och har varit uppe i 8 timmar nu utan någon sömn typ. Herregud hon borde ju vara trött eftersom hon brukar sova mycket mer än så i vanliga fall. 

Imorgon kommer antagligen en kille hit på visning så att han kan bestämma sig om lägenheten. Då får jag allt se till att ha ordning och reda här hemma, lättare sagt än gjort med en liten skit som river ner allting. Haha.

Min kamera dog så fort vi kom ut i bilen idag så jag har inga kort att bjuda på idag. Det påminner mig om att jag måste sätta den på laddning på momangen så att jag kan ta lite bilder imorgon. Jag hade velat plåta trollungen idag för hon var så söt med sina rosa vantar, rosa mössa, pälsjackan och sina raggsockor och nappen i munnen men icke. Imorgon så!

Nu måste vi försöka söva den uberpigga bebisen vi har här hemma.

Godnatt!

/ Sandr0o


Repeat.


Denna låten har gått på repeat hemma hos oss hela morgonen. Jag hittade denna igår när jag såg att det gamla Rudbeckscharmtrollet Johan Vega var med i Rigos kör i Körslaget. Jag sökte då för att se om han släppt någon låt eller så sen han var med i Idol och nu det här och visst fanns det. Jag diggar den här låten som sjutton och R verkar också tycka om den. Jag tycker faktiskt att vi borde få höra denna låten på radio, jag tror det skulle bli en hit på typ The Voice kanske ;)


Nog visste jag att han var en hejare på att sjunga men inte så här bra :)

/ Sandr0o


Lära-gå-vagn.


Evelyn på tåget påväg hem till mormor och morfar igår.

    
Evelyn fick låna sin mormors diadem. Pappa R fick lyfta undan vasen med blommor för den skulle minsan lillan ha.

Jag hade fullt med bilder på min kamera igår så jag kunde inte ta så många kort. Klantiga jag som alltid glömmer att ladda in dom.
Idag har vi varit i Kista en sväng och kikat. Vi kom inte hem med någonting alls därifrån men det var ju inte meningen heller, utan meningen var att vi skulle spana lite bara. Påvägen hem från Kista stannade vi till på Siba för att byta våran eltandborste som inte fungerat på säkert mer än en månad. Jisses vad frustrerad jag blev när jag var där inne. Jag kände hur mitt tålamod rann rakt ner i golvet. Dom har ju för sjutton inget som helst system när man behöver hjälp av någon säljare. Inte finns det några nummerlappar inte utan alla kunder bara står och hänger i hopp om att få hjälp, som jag tillexempel. Jag stod och väntade vid en disk där efter en kille som fick hjälp och när dom var klara med sitt så stack säljaren iväg ut på lagret fort som tusan medans jag stod kvar och väntade men efter många minuter gav jag upp och ställde mig i en annan kö där jag till sist fick hjälp. Jag var där inne i långt mer än en halvtimme och det enda jag skulle göra var att byta en jäkla tandborste. Jag hörde fler kunder som klagade till säljarna under den tiden jag var där så jag är inte ensam om att tycka att Siba är sämst i världen. Usch!

En liten sväng in på Barnens Hus hade vi planerat också. Därifrån kom vi med den efterlängtade Brios special edition HelloKitty lära-gå-vagn, en ny blöjhink och en leksak till lillan. Inte illa att bara behöva betala 97 :- för allt detta eftersom vi fått såkallade julklappscheckar när vi handlade en ny bilbarnstol till lillan härom månaden.



Lillans nya fina lära-gå-vagn.


Evelyn hann inte mer än att komma in i bilen innan hon somnade. Hon somnar ofta med hjälp av nappen nu som hon annars aldrig har haft sedan hon föddes.

    
En liten paus i foodcourten.


Evelyn drack vatten själv ur sin flaska medans vi åt middag.

Kvällens middag bestod av vitlöksinbakad fläskfile & champinjoner med potatisgratäng och pepparsås. Yummie!
Nu börjar det tydligen någon film på tv4 plus som R ska tvinga mig att titta på. So I better go!

/ Sandr0o



Ny design made by me.

Hejsan hoppsan!
Som ni märker så har jag ändrat om designen på min blogg, jag hade toktröttnat på den andra. Dessvärre har jag inte riktigt fått det som jag vill riktigt ännu utan jag är fortfarande på jakt efter en bakgrund, jag vill ha brunt och rosa och allra helst med lite blommor eller mönster. Men den jag har nu funkar ju alldeles fint den med, man får inte vara allt för kräsen. Jag måste också ändra de rullande bilderna till sepia för att allting ska passa ihop bättre men det orkar jag inte hålla på med nu. Jag tänker ta lördagskväll nu och slänga mig i soffan och mysa, eller det verkar som att jag får slänga mig på golvet istället med resterande delen av familjen.

Jag kanske tittar in senare igen, you never know. Med lite bilder från dagen och så skulle jag tro..

Vad tycker ni förresten om den nya designen? Är det något att hänga i julgranen eller borde jag hålla mig till den gamla?


    
Vilken bakgrund röstar ni på? Den med rosa krumelurer eller tegelstenar?



/ Sandr0o


Tacos och Idol.

Resan mot mina föräldrar gick helt fantastiskt bra, verkligen över min förväntan. Lillan var fly förbannad när jag satte henne i vagnen här hemma men när vi sedan rullade iväg så sa hon inte ett endaste litet knyst under hela färden hem till mams och paps om man bortser från ett litet skrik på tåget då hon faktiskt var hungrig så det räknas knappt. Hon satt kvar i vagnen på både tåg och bussturen, jag var faktiskt helt chokad när vi kom fram utan några svettningar eller liknande. Hon som inte ens brukar tycka om att sitta i vagnen så väldans mycket alla gånger, duktiga tjejen!

Det blev bestämt att vi skulle äta Tacos allihopa när R slutade jobba klockan sju så det gjorde vi och så blev det såklart så att vi blev klar där och kikade på Idol för det kunde vi ju rakt inte missa direkt. Vi stack hem efter Idol och hade en jättetrött tjej i bilen som hade varit vaken sedan 16.30. Vi fick sitta och skrika och pilla på henne för att hon itne skulle somna i bilen påväg hem men såklart när vi kommer innanför dörren här hemma så är hon pigg som en lärka och kryper omkring. Hon somnade nog inte förns halv elva det lilla trollet efter att ha varit vaken i 6 timmar, vilket är väldigt ovanligt för henne sådär på kvällen.

Jag har plockat undan lite här hemma då det blir stökigt på tre röda när Evelyn är i farten och drar ner allt i hennes väg på golvet förstås, helt i sin ordning iofs när man är en liten bebba men då får man plocka och åter plocka.

Alldeles nyss försökte vi klicka hem en ny mobil till R, vilket verkligen är på tiden, men betalningen ville inte gå igenom med vare sig mitt kort eller Rs så vi får testa imorgon igen. Den mobilen han har nu går verkligen inte att använda längre. Han har använt min gamla LG telefon en tid nu sedan han tvättade min Fru Prada i tvättmaskinen men den är verkligen ingenting att hänga i julgranen direkt, batteriet dör efter en halv dag utan att man rört den efter en hel natts laddning. Plus att man aldrig hör vad någon säger i den, hur frustrerande är det inte när man försöker prata men inte hör någonting titt som tätt? Skit helt enkelt.


Denna blir det.

Läggdags för resterande familjemedlemmar i famlijen Karlsson/Largo.

/ Sandr0o


Våfflor.

Goder morgon!

Vi startade dagen vid nio med frukost och dusch. Lite lek på det och nu ligger lillan och sover lagom så att jag kunnat klä på mig och fixa. Vi tänkte nämligen köra en liten utflykt hem till mams och paps om en stund. Vi promenerar ner till stationen för att ta tåget till Väsby station och sedan bussen vidare till våran slutstation.
Det ska bli skönt med en liten promenad, jag känner av en liten iriiterande huvudvärk längst in i huvudet typ och då brukar det kännas skönt med frisk luft. Däremot skulle jag behöva ha en liten mössa till mitt huvud för under promenaden igår fick jag hysteriskt ont i mina öron av kylan, aj aj aj. Synd att jag och mössor inte är vänner överhuvudtaget men jag får allt gå på jakt om jag vill ha några öron kvar.

Iomed våran lilla "utflykt" så får vi ju lite tid att gå och det är aldrig fel när pappa R inte slutar förns 19 ikväll.

Igårkväll hade jag och R myskväll när lillan somnat för kvällen med våfflor, glass och sylt. Yummie!
Vi satt och pratade om ingenting och sedan fastnade vi vid datorn och tittade på kort från när Evelyn var liten. Tiden går så himla fort så man hänger ju knappt med. Man glömmer att de små liven varit så små, pyttepytte!


Våfflor med glass och drottningsylt.

/ Sandr0o


Tummen upp för gröten.

Trollungen ligger i soffan och sover, dags för henne att vakna snart så hon inte somnar allt för sent ikväll. Även idag så har maten gått ganska bra, det var bara till frukostgröten som hon krånglade lite och det resulterade i gröt plus en halv flaska välling. Men sedan dess har vi hållit oss undan flaskan. Lillplutten har ätit lax, potatis och romsås och gröt + fruktpure idag. Nästa gång det är dags för mat blir det gröt och så sista innan läggdags blir välling igen. Grattis till oss, andra dagen som funkar nu.

Gröten som jag köpte idag var fullkornsgröt med äpple, päron och hallon. Vet ni? Hon åt upp precis allting som jag gjorde iordnind. Det har nog bara hänt max två gånger tidigare. Vi håller tummarna för att hon tycker den är lika god nästa gång också!

    
Fina flickan i vagnen. Vi invigde lillans "snowjoggers" idag.

    
Här satt jag och njöt av friska luften medans lillan slumrade sött.


Bustrollet idag. Tröjan som hon har på sig köpte jag igår efter att ha gått och suktat på den i vad som känns som en evighet. "Mommys star" står det på den.

Nu slutar R jobba så snart väntar vi oss att han kommer innanför dörren. Lagom så att han hinner duscha och äta innan Idol drar igång, wiie.

/ Sandr0o


Walk.

Vi har precis kommit in efter en timmes promenad. Lillan somnade i vagnen precis innan vi skulle gå in så jag stannade kvar ute i lekparken så att hon kunde sova ute i vagnen. Det gör henne gott att sova ute i friska luften och jag lider ju inte direkt av frisk luft jag heller.

Snart är det dags för lillan att äta lite gröt, jag svängde förbi Ica på våran walk och köpte med mig lite skit hem bland annat en ny sorts gröt till lillan som vi ska testa alldeles strax.
Nu vill minsan damen inte vara kvar på golvet och leka längre så jag får ladda upp lite bilder senare.

Hörs sen!

/ Sandr0o