Städdag.

Detta inlägg försökte jag publicera igårkväll men vårat internet la av under tiden jag skrev det och har inte fungerat sedan dess så jag postar det nu istället eftersom jag sitter hemma hos mams och paps.

Det känns om att jag har varit ganska effektiv idag, tiden har iallfall gått fruktansvärt fort och jag har ju fort en massa gjort. Jag har plockat, städat, diskat, tvättat, lagat matlåda till R, sorterat skit, torkat skåpluckor och gud vet vad mer jag har sysselsatt mig med idag. Jag tänkte bara plocka undan lite lätt inför visningen med det hela slutade med att jag slog på stort. Det är visserligen skönt att ha det gjort så det var lika bra det.
Jag tror jag ta mig tusan att jag städar nästan varenda dag, det är väl så det blir när man bor trångt. Jisses vad jag längtar tills vi flyttar. När den sista november kommer och vi får nycklarna till lägenheten då kommer vi vara överlyckliga, det kommer kännas så overkligt.

Som sagt så blev det tvättning framför promenaden idag och eftersom jag verkligen varit sysselsatt hela dagen så har vi inte hunnit med den alls. När jag tänker efter har jag inte ens tittat på tv idag förutom imorse, vilken grej. Jag tittar alltid på tv. Det känns trist att vi inte hann ut idag faktiskt för det har ju varit finfint väder. Vi får helt enkelt ta det imorgon för då har vi inte ett enda måste under hela dagen.

Nu är jag i vilket fall färdig med dagens agenda och alldeles strax kommer en tjej och kikar på lägenheten. R slutar jobba vid 19 så snart är även han hemma. Wonderful!

För en liten stund sedan när jag sorterade tvätten busade jag med Evelyn i hennes säng samtidigt. Det lilla trollet skrattade och studsade runt i sin säng som aldrig förr. Jag tror att hon slog skallen i sängkanten minst 20 gånger men inte brydde hon sig om det inte utan hon fortsatte skratta och busa, eller för en millisekund brydde hon sig och såg chockad ut för att nästa sekund asgarva. Lilla knäppungen!


Charmtrollet Evelyn.    

/ Sandr0o



Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback