Tummen upp för gröten.

Trollungen ligger i soffan och sover, dags för henne att vakna snart så hon inte somnar allt för sent ikväll. Även idag så har maten gått ganska bra, det var bara till frukostgröten som hon krånglade lite och det resulterade i gröt plus en halv flaska välling. Men sedan dess har vi hållit oss undan flaskan. Lillplutten har ätit lax, potatis och romsås och gröt + fruktpure idag. Nästa gång det är dags för mat blir det gröt och så sista innan läggdags blir välling igen. Grattis till oss, andra dagen som funkar nu.

Gröten som jag köpte idag var fullkornsgröt med äpple, päron och hallon. Vet ni? Hon åt upp precis allting som jag gjorde iordnind. Det har nog bara hänt max två gånger tidigare. Vi håller tummarna för att hon tycker den är lika god nästa gång också!

    
Fina flickan i vagnen. Vi invigde lillans "snowjoggers" idag.

    
Här satt jag och njöt av friska luften medans lillan slumrade sött.


Bustrollet idag. Tröjan som hon har på sig köpte jag igår efter att ha gått och suktat på den i vad som känns som en evighet. "Mommys star" står det på den.

Nu slutar R jobba så snart väntar vi oss att han kommer innanför dörren. Lagom så att han hinner duscha och äta innan Idol drar igång, wiie.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback