Kaos.

R sitter i soffan och kollar på skitbarcelona, det är tydligen någon salgs toppmatch. Evelyn sitter i soffan bredvid honom och lutar sitt huvud mot hans mage. Det ser väldigt fridfullt ut, alldeles tyst och stilla. Hon ser verkligen ut att njuta av tillvaron, det gör nog R också när han får sitta och gosa med sin dotter samtidigt som han tittar på kalasmatch!

Idag har vi varit en sväng i Stinsen. Den svängen slutade helt åt helvete kan jag tala om för er!
Vi hann inte mer än att komma dit och kliva ur bilen så var kaoset redan ett faktum. R glömde nycklarna inne i bilen, båda mina och hans. Mina nycklar satt i tändningslåset och de andra nycklarna låg i "skålen" mellan de båda sätena där framme. Vilken frustration när vi inser att han inte tagit ut någon av nycklarna och bilen är låst. R stod ett tag och försökte komma in i bilen på något sätt men utan någon lycka.
Saken var den att vi inte hade några andra nycklar till bilen än just de som befann sig inne i bilen. Medans R försökte komma in i bilen gick jag och ringde min pappa som i sin tur ringde hans bilmeckpolare som åkte från Sumpan för att hjälpa oss. Snacka om att vi hade tur att han ville komma och hjälpa oss, jisses!
Efter mycket om och men kom han in i bilen med hjälp av en ståltråd som han lirkade in genom bildörren för att sedan dra upp "låshaken(?)" men det tog sin lilla tid kan jag lova och en hel massa försök senare. Man blir så frustrerad när det är så nära hela tiden att få upp låset men så misslyckas det men tillslut så hallelulja. Skönt att han lyckades komma in i bilen utan att behöva ringa en låssmed eller vad i hela sjutton man nu ringer efter vid en sådan situation.

PUH PUH PUH! Vårat besök i stinsen var alltså helt onödigt för vi fick ingenting uträttat alls eftersom vi stod i garaget hela tiden förutom en kortis när vi gick upp och kikade lite i väntan på att hjälp skulle komma men hur mycket lust tror ni att vi hade att gå och titta på saker då? Inte så värst mycket kan jag tala om, det där låset snurrade runt runt i huvudet på oss!

När vi äntligen kommit in i bilen igen hade vi inte heller då någon lust att gå i affärer så vi hoppade in i bilen och styrde hemåt igen, förutom ett litet stop på Ica. Väl här hemma fick jag stressa igång maten fort som tusan då Rs mamma och pappa skulle komma på fika och maten jag gjorde idag tog 1 ½ timma att göra klar. Vi åt fläskkotlett i bit (jag tror det heter så) med potatis, blomkål, ärtor, morötter, katrinplommon, sås o äppelmos. Jag hade aldrig gjort det förut utan bara ätit hos mamma och farmor och så men det är så hysteriskt gott alltså. Det blev minst lika gott idag! MUMS MUMS MUMS!


Rs föräldrar åkte härifrån strax efter åtta efter att vi fikat bananpaj som jag gjort och snackat lite skit.
Min kamera är död så jag har inga bilder att ladda upp heller men så är livet på en pinne så mycket mer än historian om våran katastrofala dag har jag inte att bjuda på idag.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback