Glaskrasch.

Igår var jag och R lediga hela dagen, så underbart skönt. Mindre skönt var dock att jag var tvungen att gå upp tidigt och bege mig till farbror doktorn för att se vad han kunde göra med mina fötter. Såklart fick jag någon polack som knappt kunde göra sig förstådd, denne polack kallade på en annan expert som visade sig vara en riktig idiot. Han stod och gjorde sig lustig över mitt jobb mest hela tiden. Men förihelvete vad rör det honom vad jag jobbar någonstans? Eftersom jag inte förstod så mycket av vad karl sa så vet jag inte riktigt vad som kommer hända men jag tror att det var så att han skulle skicka en remiss till någon annan som sedan skulle försöka sig på att operare mina tår. Dom ska i vilket fall ta bort hela min ena stortånagel. Hur äckligt låter inte det på en skala? Fruktansvärt!
Efter det var det vidare och tog lite prover som jag egentligen borde ha tagit för hundra år sedan, skönt att ha det gjort nu så slipper jag tänka på det. Hem och duscha och sedan iväg för att hämta R och bege oss mot IKEA.
Vi har nu nämligen bestämt oss för att det inte går att vänta längre med att köpa saker till vårat kommande hem. Dels för att det är så förbannat roligt att köpa dessa saker och dels för att det inte kommer att svida lika mycket i plånboken om man börjar lite smått redan nu. Vi kommer ju ändå behöva köpa alla stora saker sedan och det är ju tyvärr dom som kostar. Så nu har vi satt igång lite iallafall.
Jag hade spanat på ett par jättefina glas sist jag var där och hör och häpna, dessa skulle utgå inom kort så då blev vi ju tvungna att hugga in på dessa illa kvickt. Ett par glas, tallrikar, skålar, tvättkorg och koppar rikare bestämde vi oss för att äta lunch. Köttbullar på IKEA är smaskens!
När vi tillslut kommit hem och ska packa ur bilen för att få med oss allting in så tappar R mina fina glas rakt ner i marken och KRASCH! Två av glasen gick ju såklart sönder och detta innebär att vi måste åka förbi IKEA idag igen och köpa ett nytt set av glasen. Jaja vad gör man inte, jag vill knappast att dom försvinner innan jag hinner dit igen. Så jag tror bestämt att det är dag för frukost inom en snar framtid och sedan iväg igen.

På sista tiden har jag börjat drömma något så förbannat varje natt. Om en hel massa olika knäppa saker. Känner mig knappt utvilad när jag vaknar heller för den delen. FY!
Håller på att spricka av längtan tills på tisdag iallafall, det är en sak som är säker.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback