Style.

Nu har jag suttit och spanat på en hel del saker till lägenheten. Jag kan inte sluta när jag väl börjat, längtar så otroligt tills det är dags att börja inreda. Här är några av sakerna jag väldigt gärna skulle inhandla och som jag tillslut ska inhandla. Det svåra just nu är att försöka sätta sig in i vilken färg som skulle göra sig bäst, jag är så himla inne på svart just nu (eller mellanbrun som det så fint heter) men det finns ju tyvärr något som heter damm. Usch. Det tåls att tänka på om jag vill ha svart, vit eller träfärgat. Dock går ju svart och vitt att mixa väldigt bra tillsammans men då får träfärgen gå bort med andra ord. Hmm svårt. Matbordet som jag hittade är iallafall TO DIE FOR. Jag bokstavligen älskar det.




´
Jag har hittat två sängar som jag skulle kunna tänka mig att ha. Den ena med sänghimmel fastande jag för direkt men fick sedan beslutsångest när min mamma och pappa totalt rådissade den. I have some thinking to do men å andra sidan är det ju tyvärr ett tag kvar tills inflyttningen.




Vad jag tycker om att inreda.


/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Kim

Aaah! haha. Det är den Ikea sängen som jag ska ha! Fast i ek. Och med annat sängbord, som en liten hytta bakom typ? :D Ta den med sänghimmel. haha

Postat av: Nina

Danne och jag har en sån där "mellanbrun" tv-bänk, och alltså, den behöver dmmas så jävla ofta så det är inte sant! minst en gång i veckan, annars ser den för tääääskig ut.

2008-08-18 @ 15:50:22
URL: http://finanina.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback