Jobbig jävel.

Nu var det en liten gubbe här som brukar komma och besöka oss lite titt som tätt. Nu tycker jag dock att han borde ha stannat hemma för jag tycker inte att det är okej av honom att beställa 10 st glutenfria hamburgare precis när en liten överraskande rush har startat. Fy på honom! Det gjorde det hela sååå mycket jobbigare. Nu vill jag gå hem. PUNKT SLUT!


Uppdate 18:42.
Och förresten så undrar jag vem i helvete som trycker i sig 10 hamburgare på en och samma gång? För nu sitter han minsan här ute i matsalen i sin militärgröna jacka och mumsar på hamburgarna. Jag hoppas för hans mages skull att han inte tänker äta upp allihopa nu eller så kanske det vore det bästa? Ska han annars ta hem dom och värma dom i mikron när han bli hungrig igen? Hujeda mig, det skulle då rakt inte förvåna mig det minsta. Det är nog så folk gör nuförtiden. Eller vadå folk? Gamla gubbar som springer omkring med gröna jackor och svarta kepsar halvt insjunka i huvudet och beställer glutenfria hamburgare som skulle räcka hela veckan, är det dem vi kallar folk? Dessutom bar han på en hel drös med gamla ruttna coop papperspåsar. Nej vet du vad. Det är inte vad jag kallar folk!


/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Anonym

besök gärna min blogg

Postat av: Marina

Haha..grattis! Rotan har fått vår glutenfri hamburgare stammis :) Men han beställde inte 10 hos oss iaf^^ Hur är läget annars då?

2008-08-19 @ 20:55:34

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback