Bitterfitta.

Idag är jag allt annat än glad, idag är jag riktigt bitter.
Jag hade verkligen sett fram emot att vara ledig imorgon.. verkligen verkligen..
MEN med tanke på att jag jobbar där jag gör så fick jag inte vara det för om jag hade valt att säga nej (som jag till en början gjorde) så visade det sig att folk blev jättearga. Allvarligt talat, vilken rätt har dom att ge mig dåligt samvete för att jag har planerat in annat på min lediga dag? Annat som jag nu inte kan ta itu med för att jag måste jobba. Det suger så jävla mycket kameldase så att det inte ens finns på en världskarta!
Som om alla andra på mitt jävla jobb alltid är änglar och ställer upp i alla lägen? I dont think so men det är väldigt lätt att  framställa sig själv som så.
Den enda anledningen till varför jag tillslut sa ja till imorgon var för att jag behöver vara ledig den 22 juli och det är otroligt viktigt. Med andra ord tänker jag kräva att vara ledig då. Annars tänker jag fanimig ringa och sjuka mig, det finns så många andra som kommer undan med det hos oss så varför inte jag?

Jag hatar att jobba många dagar utan att få vara ledig och nu blir det 9 stycken på raken utan ordentlig vila. Min kropp är liksom inte gjord för det alls, speciellt inte just nu och det får folk säga vad dom vill om men jag känner min kropp. And so what ifall jag har haft semester i tre veckor? Alla andra har ju också semester under sommarens gång? Det betyder väl inte att man måste jobba arslet av sig när man kommer tillbaka för att kompensera att man varit på sin semester?
Usch.. Jag är så trött på det här samtidigt som jag inte har några möjligheter att ens försöka ta mig loss.

Jag får väl helt enkelt se fram emot nästa helg då jag framförallt hoppas på bra väder så att jag och R kan gå på skansen. Den som försöker förstöra min nästa helg borde fan skjutas!

Over And Out /

Bitter Sandra

Kommentarer
Postat av: cattis

Är jobbet dumt mot dig :( Inte bra! Vad sägs om en liten tjejtripp ut till fjäderholmarna lr någon annanstans i skärgåden om du är ledig någon dag? :) Jag åker bort nu några dagar o nästa helg förstår ja att du ska till skansen men veckan efter d kanske?

Klem Klem.. haha det är kram på norska. Grymt sött!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback