How cute?

Tjohej!
Vi har varit ute en sväng och gjort nödvändigheter. Bland annat köpt en ny dammsugare, ÄNTLIGEN! Vår har krånglat ett bra tag, typ blivit överhettad snabbt som attan och stängts av. Detta har resulterat i att man har behövt dammsuga vår lägenhet som trots allt bara är en 3a på under 80 kvadrat i TRE omgångar och nästan inte ens då vara klar. Den ska dessutom vila mellan varven så det tar flera timmar att ens genomföra dessa tre omgångar. HUAAA så skönt att slippa den skiten, till sist fick vi arslet ur. Det var nästan en fantastisk upplevelse att dammsuga när vi kom hem igen, allt i ett kör och dammsugarn fick man nästan slita loss från golvet. Det gillar vi!
 
Jag var en snabb sväng in på Kappahl medan R & lillis var och tvättade bilen. De hade extrapris på BHar denna veckan och ja är man gravid så är det ju så att dem växer lite till och från så jag tänkte jag skulle passa på när det var billigt för jag lär knappast kunna ha dem efter bebis heller.
Egentligen är det ju så dumt att man stannar till på bebisavdelningen och spanar lite, allra minst där Newbie-kläderna hänger. De andra kan jag lätt motså men alltså dessa kläder faller mig så perfekt i smaken så det är inte klokt. Så när jag fastnade för denna stickade "overall" och en söt mössa till och dessutom hade en rabattkupong som går ut imorgon kunde jag inte låta bli. Så det så!
 
 
 
Så himla söt lillasyster kommer vara påväg hem från BB ❤
 
Fantastiskt skönt att komma ut en stund idag efter att ha legat sjuk hela veckan. Sätta på sig ett ansikte och ut och njuta av barmark, få minusgrader & solsken!
 
/ Sandr0o
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sött! Om jag känner fröken Karlsson rätt så blev kanske den förra dammsugaren överanvänd? Inte konstigt att den gav upp :P
Puss!

2013-02-03 @ 17:45:46
Postat av: Cattis

Namn skulle man fyllla i oxå.. Hmm.. ;)

Svar: Hahaha dammsuger man varje dag i stort sett så kanske det inte är helt omöjligt ;DSaknar dig fina du! PUSS
Sandr0os

2013-02-03 @ 17:46:17

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback