frågor & inget svar.. ´Seth Cohen

På sista tiden har jag börjat fundera en hel massa på om det finns någon äkta kärlek och om det finns en person som är menad till var och en av jordens stora befolkning..
Är det så eller är det hela en tröst för att vi människor ska kunna leva ett normalt liv i hopp om att den stora kärleken så småningom ska knacka på dörren?



Jag har tidigare betraktat mig som en hopplös romantiker, pretty woman i all ära, men nu är jag trött på att längta och hoppas på att drömmen ska slå in.. Det är ju nästan patetiskt, jag är 17 år och är redan trött på att vänta! Nu har jag istället intalat mig att den perfekta sagan är just en saga och inget mer, ingen idé att vänta på något som förmodligen aldrig kommer att inträffa!

Jag vill ha den här typiska film förälskelsen som blixtrar till och alltid är helt underbar, allting sker på en gång, bang bom! Det är en bild som jag har försökt eftersträva, nästan slaviskt! Det är egentligen fel att ha en "mall" att gå efter då man ofta går miste om en massa godbitar på vägen fram.. Men som sagt nu får det vara slut på fantasierna, dags att återgå till verkligheten Sandra Karlsson.. Verkligheten är den att min drömprins antagligen inte finns här i närheten och att min drömprins Seth Cohen är en påhittad figur som spelas av Adam Brody.. PÅHITTAD.. men ack, vilken karaktär! Där har ni min "mall" gott folk!
En total nörd som gör fel och misstag som alla andra levande varelser, skillnaden ligger i hur han kompenserar sina fel.. det skadar inte heller att han har ett leende att dö för och en humor jag inte kan motstå!
REALITY CHECK!

dags att ge upp alla föreställningar, fantasier och drömmar.. får dom sedan för sig att slå in så är det såklart en trevlig överraskning men det ska från och med nu inte vara någon trygghet eller eftersträvan! Där med basta!


"Jag är lika hopplöst förälskad nu som då, jag har samma glödande känslor!"
- Tomas Ledin
ge mig känslan & förståelsen.



finns äkta kärlek?
finns lycklig kärlek?
finns det en uppnåelig drömprins?
think twice


Kommentarer
Postat av: mysmilla

veeeeery deeeep

2005-12-09 @ 23:48:57

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback