addicted to music ´ tur att livet är kul!

jag ligger efter i schemat, det är julafton inom en väldigt snar framtid och jag har inte köpt en enda satans liten jävla julklapp ännu.. det skadar inte heller att jag inte har en blekaste aning om vad jag ska köpa till någon.. budgeten för i år är väl överskriden skulle jag tippa stenhårt på så inte finns det mycket pengar över till julklappsköp inte, det får bli en lågbudget jul this year!

"ain´t no mountain high enough, ain´t no valley low enough, ain´t no river wide enough..To keep me from getting to you babe!"

det är väldigt svårt att hålla sig borta.. att totalt stänga av allting som har med något sånär känslomässigt tänkande att göra, att intala sig att det man känner och tycker är fel.. Det är svårt att lura sitt sinne, jag har då inte lyckats med något revolutionerande trick än inte..

"Im stuck on you, I´ve got this feeling down deep in my soul that I just can´t loose"

jag skulle kunna dansa mig genom hela livet långt, dansen finns ständigt i mitt huvud.. jag dansar mig fram här hemma och det enda jag vill göra när jag vistas i skolan eller liknande är att just dansa! ibland kan jag tillomed gå och dansa för mig själv när jag är på väg till och från bussen.. I love those moments!
inga problem, inga tankar - bara dans, helt uppslukad i mig själv!



för övrigt så är det NT fest på onsdag och jag är heel taggad, yeah!
DROP IT LIKE IT´S HOT!



Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback