Amazing summernights.

Jag har haft tre riktiga superkvällar i rad nu. Det känns som att jag har semester och det känns fantastiskt, även om jag fortfarande krigar på dagarna. I tosdagskväll var jag med Kim & Cattis, vi hängde på uteplatsen och bara snackade goja. Igår hade jag fina tjejor här på en liten vinkväll, mycket gott vin blev det. Helt allvarligt det godaste vinet jag smakat sippade vi på igår. Riktigt yummie!
 
Löp & köp Kiviks Hallonvin. Låg alkoholhalt och riktigt fruktigt och smaskigt. Vi blandade i en skvätt sprite och isbitar, topnotch I say! Nästa gång blir det nog med frusna hallon i.
 
 
Jag bjussade på lite vattenmelon och så hade jag kirrat fruktsallad med mascarponekräm. Riktigt jäkla gott det med! Ingen riktigt tjejkväll utan chips och dipp för den delen så det fick avsluta kvällen tillsammans med jag har aldrig & snurra flaskan. Som ni märker är jag en väldigt dålig lchf:are för stunden. Men jag har tillåtit mig själv att njuta, lite för mycket skulle jag säga. Det här trivs jag inte riktigt med till 100 % egentligen. På måndag tänker jag mig ett stort kliv tillbaka till mig själv, skitpepp är jag. Planen är att fixa matlådor för större delen av veckan imorgonkväll. Skitpepp på träningen nästa vecka också!
 
Träningen den här veckan har varit lite sisådär pga av typ tidsbrist och andra prioriteringar. Den dagen jag väljer att träna framför att träffa mina vänner då lägger jag ner!
 
1 zumbapass, 3 styrkepass & närmare 1 mils jogg en kväll. Inte riktigt enligt regelboken!
 
Ikväll har jag & R varit en sväng till min lillebror och hans tjej, mina föräldrar kikade också förbi. Hur underbart är det inte att kunna sitta ute och njuta utan att frysa ihjäl? Pretty damn great!
 
Nu ska jag och min karl kika på film, En Gång I Phuket, mina förväntningar är inte direkt jättehöga men det fanns bara skit att hyra.
 
/ Sandr0o
 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback