Spöken?

Tjena mors!

Idag har vi varit ute på galej, jag vet inte riktigt vart vi har varit egentligen känns det som. Stan, Vällingby och runt järva krog x antal gånger. Har fått med mig en ursnygg guldig helkroppsspegel hem idag. Problemet var bara att spegeln inte fick plats i bilen men det löste sig med en annan bil men det är en annan historia. PUH säger jag bara!

En sväng ner på centrum innan vi kom hem för att handla lite bakingredienser. Imorgon kommer nämligen Sanna + Vanessa och Kimmi på fika. Jag har ordnat så det blir en riktig julfika med lite bak nu under kvällen. Det har luktat himmelskt gott hemma hos oss. Men hur det smakar det får vi se imorgon, trevligt ska det iallafall bli!

Alldeles nyss var jag nere och sprang i våra underjordiska gånger då jag lämnade lite saker i förrådet. Usch vad jag hatar dessa gångar, speciellt på kvällen. Man blir uppskrämd av att dörrarna smäller lite hur som och att lamporna slocknar efter en viss tid om man står där och det blir helt bäcksvart utan någon lampknapp i närheten. Bättre blev det inte av att lamporna vid vårat förråd var trasiga så det var kolsvart där, huja!

Nu lockar sängen!
Godnatt.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback