Full i bus.

Imorse var det meningen att vi skulle gå upp i lagom bra tid för att åka och lämna Evelyn hos mina föräldrar och sedan åka och städa ur den gamla lägenheten. Vi lyckades försova oss lite och vaknade inte förns kvart i tio. Jag och R skyndade oss att duscha och fixa men en kort stund därefter vaknade Evelyn också och då tar ju allting lite längre tid minst sagt. Men vi kom iväg tillslut om än lite senare än planerat men men.

I tre och en halvtimme var vi i lägenheten och gnodde. Fy fan säger jag bara. Aldrig mer flytta eller aldrig mer flyttstäda. Det var himla skönt när vi åkte därifrån och allting var klart så vi slipper tänka på det mer, det är bara att lämna nycklarna kvar nu,

När vi kom hem var det bara att slänga sig in i duschen snabbt som tusan, hoppa i några kläder och så ut genom dörren igen för att hämta Cattis och bege oss mot Kista. Väl där mötte vi upp Ella som kommit hem från England och Kimmi. Vi spanade i butiker lite snabbt och käkade sen middag.

Hemma igen och jag möttes av ett litet bustroll som jag inte sett sedan förmiddagen. Min fina trollunge!

Imorgon börjar R jobba igen efter fyra härliga lediga dagar. USCH! Tack och lov inga stängningar denna veckan utan bara till åtta och sen än han ledig fredag till söndag. YES!

         
Evelyn var så fin så igår. Hon älskar att busa med våran fina guldspegel i hallen och hon vet att hon inte får vara där för så fort man tittar på henne ser hon ut som världens busigaste tjej och börjar skratta.



/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback