En påsk på landet.



Vi spenderade påsken ute på landet. Eddie har bytt jobb här nu precis efter påsken så han tackade med andra ord för sig på sitt tidigare jobb innan påsk och vi tutade ut till landet så fort han lämnat av bil och annat på deras kontor på onsdag morgon. Så det blev lite långledigt på landet helt enkelt. Ganska tur med vädret så vi har spenderat mycket tid utomhus som vanligt, med olika projekt. 

(null)
Adrian hjälpte farfar att bygga en ny grillplats. 


(null)

Vi har krattat bort alla löv som legat och skräpat på tomten, vilket jobb det är att kratta ändå alltså. Men väldigt tillfredsställande att se när det blir så fint efter. 

(null)
Kidsen fick ett stort påskägg av oss i år i form av en väldigt stor studsmatta. Väldigt bra sysselsättning det där tycker vi. 

(null)
Sedan kom påsken på riktigt och fantastiska grannar kom över och hade med sig Memma som vi smakade för första gången. Kul med lite annorlunda traditioner med mat än köttbulle och prinskorv typ. Haha! 

(null)
Killarna fick också gå och leta påskägg hos gulliga grannar som styrt upp med påskäggsletande på påskaftonsmorgon och kaffe för de vuxna. 

(null)

På kvällen bjöd en annan granne in till äggjakt. Killarna fick så mycket godis att de är alldeles proppfullt i gottisskåpet. 

(null)
Mormor och morfar kom också till landet utklädda till påskharar. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 
Både barnens mormor och morfar och min lillebror med familj kom och hälsa på oss en sväng. Vi grillade korv till lunch och gjorde toast över öppen eld till mellis. Supermysigt! 



Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback