Back to reality.

Dagarna springer iväg. Jag har jobbat en del och den riktiga vardagen har rullat igång med små barn på förskolan och stora barn på skolan. Även jag har börjat skolan idag igen. Denna termin läser jag bild & musik till att börja med. Det ska bli spännande att läsa en så praktisk kurs hemifrån, känns lite svårt såhär innan vi satt igång ordentligt. Men det är lite som alltid när en ny kurs tar fart, det känns alltid väldigt rörigt och som att man aldrig kommer få någon ordning på allt som ska göras osv. Men som alltid så löser det sig med tiden och allt eftersom att kursen fortlöper!

I fredags fick jag iaf svar på min omtenta i engelska, den argumenterande texten som jag skrev innan sommaren men fick underkänt på. Den tentan och det ämnet jag fick skriva om var inte alls min grej och varje ord tog mig en evighet att skriva men eftersom jag fått VG i alla andra uppgifter så tänkte jag att så länge jag fick godkänt så gör det inget. TJII fick ju jag när det visade sig att jag fick underkänt då, haha. Men som sagt, så fick jag svar i fredags att den var godkänd och mitt U i Engelska förvandlades till ett VG. 

(null)

(null)

60 högskolepoäng avklarade, med bravur dessutom. Inte alls så otippat att mitt G är i historia, ogillar verkligen historia även om det kan vara intressant ibland så är det inte min grej att hålla koll och komma ihåg massa årtal och skit, haha! 

Kul att skolan dragit igång igen om man bortser från att jag gått och blivit sjuk så ligger bara hemma i sängen hela dagarna. Tur att intron idag var kort. Hoppas det ska ge med sig snart det här!!! 


Kommentarer
Postat av: Morfar

Verkligen fina betyg. Se till att krya på Dig. Mormor och morfar håller tummarna för bättring.

2020-09-03 @ 05:31:05

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback