Friyay.

Älskade fredag! 
Grabbarna har väckt mig kvart i sex två dagar i rad nu och jag är en trött människa alltså. Tycker dagarna blir så långa, när man är föräldraledig och ofta inte har någon riktig agenda, när det rivstartas så tidigt på morgonen. Men men! Inte mycket att göra åt det inte.. vill inte ens pröva och se om dem sover något längre genom att lägga dem lite senare, tiden vi får efter att dem lägger sig vid 19 väger tyngre än sovmorgon faktiskt.  

Adrian har blivit så duktig och gör både nummer ett och två på toaletten. Alltså han gör ju fortfarande i blöjan också men jag tycker verkligen det är duktigt att han förstår vad man gör där.. får vi se hur man ska komma vidare med det, ännu känns han för "liten" i sig själv för att förstå och tala om när han är nödig. 

(null)

(null)

Vincent har lärt sig sitta ordentligt. Han är väldigt mycket mer framåt än sin storebror som inte alls var intresserad av att lära sig någonting typ. Tror minsann inte han lärde sig sitta ordentligt förns han lärde sig krypa runt 10 månader där någongång. Inte supersnabb Vincent heller men klart mer intresserad kille som rullar fram och snurrar runt. Adrian låg mest platt på rygg och chillade tills han började toksparka sig fram, haha.

Ikväll är det fotbollsträning för Evelyn och sedan äntligen efterlängtad helg som betyder sömn för mamman. Eddie har nattpass & morgonpass med barnen på helgerna så att jag ska få sova för att orka med alla vardagar. 

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback