Christmastree.

Idag fick vi bege oss till läkarbesöket som jag trodde skulle vara igår. Blodprov i armen för Millie och det var inte populärt och såklart missade dem på de två första försöken så istället för ett stick blev det tre. Men nu är det gjort! 
Jag hade en remiss på blodprov som väntade så jag passade på att ta mitt jag med. Så får vi se om jag får samma dåliga värden som för två veckor sedan eller om det ordnat upp sig! 

(null)

Igår pyntade vi julgran för andra gången denna säsongen. Vi köpte nämligen i lördags och pyntade men grenarna började sloka och såg så himla ledsen ut så vi reklamerade den.  Den granen hade garanterat sett ut som skräp på julafton och det kändes mindre roligt. Så mysigt med julgran, aldrig riktigt förstått hetsen med att msn absolut inte får klä den någon annan dag än dagen före julafton. Jag vill njuta av granen större delen av december och på nyårsdagen är jag trött på den, haha. 
 
(null)

Första granen var enorm som ni kanske ser på bilden. Den nya är mindre men passar in bättre. Så mysigt! 

(null)

Julkalendern är ett måste här hemma för att boosta julfeelingen. Idag har Evelyn luciatåg i skolan så i eftermiddag blir det ytterligare en boost.



Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback