Solsken gör gott.

Det gäller att passa på att spendera så mycket tid som möjligt ute i solskenet. Vi har minst sagt blivit bortskämda med strålande sol i flera dagar men jag såg att meteorologerna hotade med mycket snö igen. Det vill jag verkligen inte veta av men ifall att den dyker upp passar iallafall jag & Evelyn på att njuta medan vi kan. Det är inte var dag orken räcker till att ta sig ut och vid dessa tillfällen är jag extremt glad över vår balkong där solen visar sig hela förmiddagen och dagen. Surt för underbara sommarkvällar med sol men man kan inte få allt här i livet.

Så läsning av böcker, blåsning av såpbubblor, målning av teckningar och lunch har alltihop utförts på balkongen idag. Fantastiska sol!

Numera går jag runt i ett inbyggt vitt linne men jag är inte den som klagar. Jag hatar att vara blek och grå. Jag tackar och bockar för den allra första solbrännan för säsongen. Låt nu inte snön komma och förstöra detta, både för solbrännan och det goda humörets skull.

Snart kommer pappan i familjen hem och jag & Evelyn ska fortsätta baka cheesecake till kvällen. På sista tiden vill hon vara med och hjälpa till och lära sig allt i köket. Igår fick hon vara med och steka olika saker till middagen och när hon sedan slog sig ner till bords säger hon "tack mamma för att du lärde mig att steka". Älskade unge ❤

Ikväll blir det tacomys som både dotter och pappa har beställt. Jag klagar inte jag heller!


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback