Mamma Mia!

Alltså.. Idag är jag trött människa!
Jag har haft världens problem med att komma till ro på kvällen och lyckas somna, det tar någon timme innan jag vanligtvis somnar.
Men den här natten slog alla rekord. När Rs klocka ringde innan 06 hade jag fortfarande inte lyckats somna. PANIK!
Då kände jag även hur magen började kurra så jag gick upp och åt en banan och slängde i mig två alvedon och gjorde ett sista försök till att sova.
Närmare 07 somnade jag och lyckades sova till strax före 10.
Åh vilken härlig natt!

Det är det där jäkla trycket och värken som håller i sig nästan konstant och sen den blixtrande paniksmärta som kommer så fort jag eller bebis rör oss som ställer till det. För helvete vad ont det gör när ilningarna, huggen och sticken kommer, då tappar jag andan ordentligt. Jag kan verkligen inte minnas att jag kände på detta viset när jag väntade Evelyn. Det är allt annat än skönt och behagligt. Hoppas det lugnar sig lite snart, åtminstone så att jag kan få sova på nätterna.

Vi ska sticka iväg och handla lite inför helgen och hämta paket. Jag börjar känna mig lite stressad över att vi inte köpt klart allt till bebis ännu, speciellt sedan den här smärtan dykt upp. Man vet aldrig när bebis bestämmer sig för att titta ut, även om jag tror det kommer dröja. Så jag tror vi ska handla hem lite nödvändigheter idag när vi ändå är ute, ett paket med blöjor tex.
Om en vecka räknas jag som fullgången och bebis kan verkligen titta ut när som helst, likväl som bebis kan stanna där inne i 6 veckor till. I hope not!


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback