Done and done.

Här har vi en tjej som är fullkomligt slut som människa. Det märktes direkt på morgonen att julruschen slagit till en aning, stor skillnad från förra veckan idag faktiskt. Från 6 klumpsäckar till 11, från 3 REKsäckar till 5 och en hel drös med kunder på det.
Den här damen har som ni vet en hosta från helvetet och är fortfarande lite "lagom" förkyld. Sådär så att det gör att man blir extra trött även om man klarar av att jobba.

Under eftermiddagen har jag haft hysteriskt ont i ischiasnerven och hela benet har domnat bort till och från. Det gör så jädra ont när benet viker sig och det inte går att stödja på det. Det känns som att stödbältet får mig att kunna gå längre tid utan att få ont men ibland hjälper inte det heller. När jag satt i soffan nu för en stund sedan så ilade det i hela benet, inget som jag känt av förut då det bara brukar göra ont när jag rör mig. Vad är det som händer?
Min BM tycker att jag ska gå till en sjukgymnast men det känns lite överdrivet. Det ska ju inte vara en dans på rosor att vara gravid och man ska ha lite ont varstans. Himla dumt tänk man har egentligen.. "Bara" 20 veckor kvar!


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback