Hard work.

Tjohejsan i kvällen!

Jag är nyss hemkommen efter ett mördarpass at work, 10-22 närmare bestämt. Dagen har flytit på bra om man bortser från att jag fick ett utbrott på förmiddagen och blev så förbannad att jag hade kunnat ställa mig och böla rakt upp och ner. Jag gillar inte när man bara kör över folk men men!

Igår när jag skulle bege mig mot jobbet så ville jag inget hellre än att skjuta mig själv, jag fick ju lov att åka iväg mitt i kvällsmyset. Jobbade 19-22 igår nämligen men när jag väl var där gick det illa kvickt, inte mycket kunder alls så jag städade järnet överallt. Jag är allergisk mot alla klisterlappar som vi har sittandes runt kassaskärmarna, ni vet när tejpen blir sådär alldeles gul och äcklig och allt smuts fastnar runt i kring? Jag slet ner alltihopa och skrev ut nya lappar och tejpade upp, fräscht!

Nu har jag inga fler extrapass inplanerade, vi får se om det dyker upp nåt och om jag har orken till det. Nu har jag inte varit ledig en hel helg på 4 veckor.

Imorgon börjar vårat nya schema och det ska bli så spännande att se hur det kommer att fungera, helt annorlunda mot det vi haft nu är det. Jag kör en soft vecka nu med ledig helg och sköna tider. Jag ska dock infinna mig på jobbet 0630 imorgonbitti och stoppa näsan i tobaksskåpen i 1 ½ timme. Det blir bra det!


Lite sömn på det här kanske vore på sin plats.. 04.45 ringer klocksaten!

/ Sandr0o



Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback