Ny tvbänk - check!

G´DAY MATES!

Ledig dag idag (som alltid) och den har spenderat med lite runtåkning med mamma - köpte lite nya blommor till balkongen och annat smått.
Dagen började dock inte så bra när R ringer och säger att han är fast på Sats parkering för att bilen inte startar. Mamma & lillebror fick åka dit och provade med startkablar så att R kunde komma hem men väl här hemma igen ville inte bilen starta åter igen. Så ett nytt batteri är påväg till oss och imorgon har vi förhoppningsvis en fungerande bil igen. Yääjj!

Jag åkte och köpte en tvbänk som vi spanat på efter jobbet igår och en espressomaskin som jag så gärna velat ha. Espressomaskinen kommer nog bli min nya kärlek har jag en känsla av. Tvbänken har R byggt ihop idag och det blev sååå bra. No moore black!


Före - har aldrig riktigt gillat den där tvbänken.


After. Himla snyggt! Om jag bara kunde bli av med Rs jäkla baslåda. Nåja!

Nu blir det soffhäng innan läggdags. Jag har ingen som helst lust att jobba imorgon faktiskt. Imorgon börjar "skitveckan" igen, 6 dagar i ett kör och sen ledigt en dag. Dock blir mitt schema bättre frå noch med nästa vecka när folk försvinner iväg på semester, slutar senast 18 då. Wohoooo för det!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback