Shop till you drop.

Idag bad jag R och Evelyn att komma och möta mig på jobbet så att vi kunde äta middag i centrumet och gå och kika lite tillsammans. Evelyn skulle prompt äta "söttbulle" och det fick hon såklart. Hon åt en himla massa!
Sedan spanade vi och Evelyn fick leka av sig lite. Jag fick med mig en söt topp hem och R fick sin älskade baseballjacka som han hittade i stan i lördags först. Han ville gärna köpa den redan då men jag tyckte det var grymt onödigt då han redan har en som han aldrig använt. Dumt att ha två stycken i nästan samma färg som enbart skiljer sig lite på märken här och där. Nu hittade vi den i rött istället och wow så snyggt. Roligare med lite färg nu till våren I must say.





Jag längtar efter våren nu. När jag går och kikar i butiker tänker jag jämt "åhh den skulle vara fin till jeansshorts och bruna ben". Det dröjer kanske visserligen till sommaren för att få bruna ben but still våren koomsi kooomsi! Vill inte behöva sätt på mig vinterjacka mer för att gå utanför dörren, än mindre på Evelyn. Jisses så skönt det ska bli att slippa alla tjocka kläder..

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback