Knäskada.

Igår kände jag en jädra smärta i mitt högra knä. Det knät som jag har haft "problem" med ett tag nu. Jag kan inte böja mig, sätta mig ner, vinkla benet och whatever utan att det hamnar som ur led (jag vet.. klart det inte gör det men det är så det känns på ett ungefär) och när jag sen ska räta på benet gör det svinont och hela knät knakar till och "hoppar tillbaka". Ganska obehaglig känsla iallafall!

Idag är smärtan i knähelvetet ever worse. Jag misstänker starkt att det är mitt val av skor som ligger bakom det hela (och hoppas också!). När jag springer omkring på jobbet som en tok har jag på mig mina converse eller nu på senare tiden typ som ballerinas, alltså helt platta jäkla dojor. Jag står & springer runt i princip hela dagen lång och det på ett stengolv.

Not so very good alltså för det gör verkligen ont. Jag tror jag behöver införskaffa mig ett par arbetsskor och tills dess tänker jag använda mina joggingskor. Jag hatar att använda dem vid andra tillfällen än när man tränar eller promenixar men känns kanske inte riktigt värt att riskera ett knä för den sakens skull.

Ett par tofflor vill jag ha för man blir hysteriskt varm om fötterna och det i sig är oskönt och inte heller speciellt bra. Fotvänliga tofflor it is, let the hunt begin.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback