Bamsenini!

Evelyn och Bamse kommer bra överens. Kan dock tänka mig att Bamse tycker det är lite småjobbigt ibland men enligt Evelyn är dem iallafall kompisar. Häromdagen ville Evelyn prompt rida på Bamse, det fick hon inte.. Såklart! Lite senare på kvällen ville hon rida på Bamse igen och då förklarade jag att Bamse ju är liten och att han går sönder om hon sätter sig på honom varpå jag får till svar -"Bamse trasig, slänga honom då". Hahahah tokiga lilla unge!

Evelyn går omkring och kramas med Bamse mest hela tiden och blir ibland lite ledsen om han springer iväg och gömmer sig under sängen. Hon är uppspelt när hon kommer från förskolan och vill hem och träffa Bamse.Det första hon säger när hon vaknar på morgonen är "Gomorron Bamse" och det sista "Natti Bamse lav yo" i stort sett.
En sak som är himla rolig är att hon hittar på egna små smeknamn till Bamse när hon pratar med honom, precis så som man själv gör till sina barn och husdjur. Bamsenini, Bubbenini, Bubbi, Bampi och så växlar hon mellan dessa. Urgulligt!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback