Turkost var det här, in the livingroom.

Jag sitter här hemma i min ensamhet. Evelyn sussar skönt i sin säng och pappa R jobbar sent idag. Jag jobbade 8-15 och pappa R jobbar 16-22. Riktigt jäkla värdelöst att gå om varandra direkt! Vi åkte hem till mina föräldrar en stund men sen har vi inte gjort något speciellt alls. Glott på tv, läst teskedsgumman och kramats.

Igår hade jag Disney Channel race. Hur grymma program som helst så jag kunde verkligen inte slita mig från tvn under dagen - quack pack, luftens hjältar, räddningspatrullen, goof troop och duck tales. Hur bra? Annars är det bara skit barnprogram på tv nuförtiden. Tacka vetja gamla godingar!
Innan jag hade Disneyrace var vi som sagt i Uppsala med mina föräldrar, farfar och hans syster. Gick omkring, fikade och så. Jag fick två jättefina ljuslyktor från Indiska som nu hänger på gardinstången i vardagsrummet. Tack Ulla!
Det börjar ta form i vardagsrummet nu med rätt färger och så. Lite blommor i fönstret, stora blommor till golvet, en golvlampa och två ljuslyktor på tvväggen så är jag ganska nöjd tror jag.


Världens finaste fröken Evelyn!

Nu ska jag tillbaka till Brothers & Sisters och sen ska jag nog lägga mig i sängen en stund och läsa bok innan det sen är läggdags. Imorgon är det jobb 8-17.30.. Pappa R den rackaren är ledig, buuu lyx! På lördag så jäklar är jag ledig, jag längtar redan. Bara 5 dagar kvar!!!!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback