Pippitoffsar säger fröken.

Denna dagen har verkligen flugit förbi, som alltid när man är ledig. Varför är det så? Gör om, gör rätt!
Jag vaknade med världens träningsvärk imorse såklart, otränad som man är. Lika bra att köra idag med så jag och pappa R åkte till gymmet tillsammans när vi lämnat Evelyn på förskolan. Om jag kunde få rutin på det här nu tack!

Efter IKEA åkte jag hem och packade upp det jag shoppat, en sväng ner på centrum innan jag slutligen hämtade Evelyn på förskolan och for till jobbet för att lämna bilen till pappa R.
 Vi tog tåget hem och ställde oss och lagade mat, asiatisk kyckling med lime. Det blev mumsigt och Evelyn ville  tillomed ha påfyllning på maten och det fick hon såklart.

Vi har skruvat ihop en badrumsmöbel tillsammans Evelyn och jag. Hon satt och pillade med skruvmejseln och ropade "bygga bygga bygga" om och om igen. Karln min måste hjälpa mig med en sak när han kommer hem bara, hoppas det fixar sig lätt.

Nu på kvällen så ringde det en man och ville boka en arbetsintervju med mig den 18 november och självklart tackade jag ja till det. En vacker dag ska det väl bli min tur också!!!

Nu blir det soffhäng och nanna kudden tidigt för imorgon vankas jobb så det gäller att vakna utvilad. Nästa gång jag är ledig så är det min födelsedag.


Evelyn hade fått fina toffsar av fröken Bettan idag. Hon pekar på toffsarna, säger "Betta" och så efter en stund även "Pippi" då fröken kallade dem pippitoffsar. Evelyn ritade lite medan jag lagade middag!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: cattis

oh! den 18 blir det till att hålla tummarna här i gävle då :)

Tyckom!

2010-11-11 @ 22:50:31
Postat av: sanna

Va SÖTA pippitoffsar hon har! =) hoppashoppas de går bra på intervjun!!! =D va köpte du på ikea? nyfiken! de har fått så mkt fint ja måste också dit snaaart!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback