Turkiet [BILDER]

Jag vaknade frisk och kry imorse. Lite seg i kroppen bara men så brukar det ju vara. Skumt att jag fick feber och huvudvärk igår men att det redan gått över till idag. När jag väl får feber brukar den komma för att stanna ett tag men glad som fanken är jag över att den inte gjorde det. Evelyn verkar också vara bättre då jag inte bytt någon sådan blöja ännu och igår vid den här tiden hade jag redan bytt flera. Bra skit!

Jag bjuder på ett urval bilder från veckan i Turkiet. Bilderna är nog inte i ordning tror jag, lite huller om buller sådär. Nu måste jag tömma minneskorten så att jag kan ta nya kort när vi åker imorgon.



         
Världens bus!

         
Stå i vagnen är roligt (livsfarligt).

         
Duktig på att hålla handen!

         
Evelyn älskar numera IsTe.

         
Kattjakt varje dag.

         
Vi använde UVdräkten första dagen sen smörjde vi noga istället.

         
Evelyn sätter gärna på sig sina sandaler själv, ibland går det bra men ibland mindre bra.

         
Balkonghäng.


Sussar på planet hem. En snäll flygvärdinna fixade så att vi fick byta platser då det fanns en tant som satt på en tre-rad själv så den fick vi. Helt underbart att Evelyn fick ett säte själv som hon kunde sova i iomed att vi åkte på natten.

Under veckan har Evelyn lärt sig att säga pippi (fågel) på riktigt. Hon har klättrat i och ur sin vagn själv konstant och spenderat massor med tid sittandes i vagnen och spanat. Hon har lärt sig göra slängpussar. Druckit massor med icetea och Juss (typ festis fast turkisk) och ätit en del glass. Lärt sig ta på sig sina foppasandaler själv, för det mesta går det finfint och rätt sko hamnar på rätt fot. Lärt sig att säga glass (lass) och dricka. Döpt ett gosedjur som vi fick av flygvärdinnorna påvägen dit till Bejbe. Jagat katter halva dagarna och försökt klappa.

Nu kommer jag inte på något mer för stunden som Evelyn haft för sig.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback