Vikt, sol & bad, strömavbrott och kommande arbetsintervju. PUH!

Skit också. Vi har haft strömavbrott här hemma i 1 ½ timme lite drygt så det blev inte mycket till bloggning för min del inte. Jag som tänkt visa er lite bilder, bland annat från dagen på beachen idag.
Vi hämtade upp Cattis och tutade vidare in till stan, var inne på viktklubben och handlade grejor. Jag passade på att väga mig och coachen mätte mig. Det var ju trots allt där jag vägde och mätte mig allra första gången, det är ju lite skillnad mellan olika vågar och sisådär. 

Resultat:
Vikten har minskat med 13,2 Kg och midjemåttet med 18,5 Cm. Vad säger ni om det? Heja mig!!! 

Vi släppte R på jobbet när han började och åkte sen till Rösjön för sol och bad. Jag hade gjort kycklingsallad som faktiskt blev riktigt god, duktiga mig.
Det kändes lite som att helt plötsligt närmade klockan sig fem och vi packa ihop och åkte iväg fast det kändes som att vi nyligen kom dit. Efter en massa sol, bad, svett, mums och bollspel. Jag och Cattis är helt väderlösa på att volleybolla bollen till varandra, vadå ett rekord på typ sju? HAHA skamligt!

Åkte till mina föräldrar (som inte är hemma) och skrev ut lite papper till imorgon. Lämnade bilen till Pappa R och tog sedan tåget hem. Mys i soffan och sedan läggdags för prinsessan. Mysstunden på kvällen är verkligen guld värd med en massa pussar och kramar. Lagom till jag hade lagt Evelyn och skulle kolla på något nytt program "Livet på BB" eller vad det nu hette bara tvärdog alla elektriska prylar. SUCK!
Fanns inte mycket annat att göra än att läsa bok. Inte helt fel det heller, sånt man aldrig tar sig tid för annars.

Hög tid för mig att sova nu. Ni har väl inte glömt vad ni ska göra imorgonbitti allihop? Vid tiotiden håller ni tummarna. Alla ni äger och har tack. Arbetsintervjun stundar och jag har inte en blekaste om vad jag ska sätta på mig. Tidigt så in i norden ska jag kliva upp iallafall.. Wish me luck!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Lillebror

Undra hur mycket jag går ner på mina två veckor!!

2010-07-14 @ 23:54:27
Postat av: cattis

Meh.. vi måste bara träna.. Efter några stranddagar så kommer vi minst klara 10!

2010-07-15 @ 00:17:33

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback