Igen och igen.

Jag hade en känsla av att Evelyn skulle spy ikväll, denna känslan känns väldigt otäck. Alldeles nyss besannades denna känsla. Det kom inte fullt lika mycket som det brukar göra men ändå tillräckligt för att behöva tvätta underlakan, pyjamas och hennes två snuttefiltar/gosedjur. Jag blir tokig på det här. Det är inte så att hon spyr jämt men jag tycker ändå att det känns jobbigt. Hon ska väl inte behöva spy överhuvudtaget egentligen? Det kan ju inte vara normalt att det ska vara såhär?

Imorgon är det jag som ringer Bvc när vi vaknar. Vi har ju gått i märsta förut men eftersom vi flyttat måste jag ringa dem här i väsby så att vi kan få gå där och nu är det verkligen på tiden. Jag vill väga lillskruttan och höra om dem kan förklara varför hon spyr eller åtminstone vad jag kan testa för att hon inte ska spy kanske? Vad vet jag. Sen är det ju 1års vaccin som ska tas också.

Nej nu ska jag ta och leta upp nummret dit och sedan kolla på film. Så får det bli!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: cattis

Hoppas dom kan ge nå vettigt svar.

Du.. kan inte du skicka lr lägga ut receptet på den d'är kycklingsalladen som ja tycker e så god!! som du har bjudit på hemma. tänkte göra den hos rasmus så lägg gärna ut d lr skicka så fort du kan!

Ha d underbart nu medans ja e iväg o så ses vi när ja e tbx. puss <3

2010-01-11 @ 23:32:33

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback