Träning som ger huvudvärk?

Våran "kalopsmiddag "blev smarrig måste jag säga. Jag tog lite delar ifrån ett kalopsrecept men körde sedan på det gamla vanliga, att jag kör lite på kän om vad jag tror blir gott. Fläskfilé hade jag iallafall i och det blir ju så otroligt gott när den får stå i grytan och puttra tills den sen smälter i munnen. Jisses vad gott!

Träningen idag var verkligen hysterisk, jag hade glömt bort hur jobbigt ett boxpass är. Illamående, svettig och nästan lite snurrig kan jag lova att man var. Tänk er in i någon typisk boxningsfilm där en tränare står och piskar någon att göra en massa olika armhävningsvarianter och liknande, samtidigt som man ser karaktären i filmen göra saker som man inte trodde var möjligt. Ungefär så kändes det! Huja.. Men skönt är det trots allt när man promenerar därifrån med vattenflaskan i handen och känner att fan vad duktig jag var.

Jag hade tänkt hinna med att visa lite bilder på en del presenter som Evelyn fick igår av sin mormor, morfar & gammelmormor. Bland annat fick hon ett par underbart fina skor från Kavat som jag suktat lite efter men de passade absolut inte in i min plånbok om vi säger så. Bilder på det imorgon kanske om jag hinner med.

Vi har haft maraton framför tvn. Halv åtta hos mig (som alltid), säsongspremiären och dubbelavsnitt av The Vampire Diaries (värt att följa att döma av de första avsnitten) och Fringe.

Har haft en otrevlig huvudvärk på kvällen så jag ska krypa till kojs nu.
Imorgon ska jag och Cribbe på Afro och sen hem till Sanna och käka smarrigt framför Lets Dance.

Onödigt vetande - Evelyn har inte sovit någonting under dagen idag och hade lite problem med att somna kvart över nio. What? Hon borde ha varit helt däckad lixom.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback