Bubbelbad.

Jag har precis hällt upp säsongens första glas med julmust och jisses så gott. Det gäller att inte "fördricka" sig på musten så att man inte tröttnar fram till jul, iallafall för mig.  
Jag och Evelyn har varit runt lite idag och tittat på julsaker samt varit på Barnens Hus och tittat på vad Evelyn ska önska sig för leksaker i julklapp så nu har jag lite mer koll på det tror jag. Jag & pappa R måste komma fram till vad vi ska köpa till älsklingsungen också.


Igår hade Evelyn en fin fläta. Jag kommer ihåg första gången Evelyn hade fläta, mot slutet av sommaren tror jag det var. Då var det en tunn liten fläta som hängde där bak men nu är det ju faktiskt en ordentlig liten fläta. Håret växer som ogräs. Dags att klippen luggen för andra gången här väldigt snart.

Evelyn har för övrigt varit feberfri i två hela dagar nu. Så imorgon återgår vi till jobb och förskolan och har planer på att fortsätta ha det så, inga insjukningar nu tack.

Min karl har precis kommit innaför dörren så det är dags att öppna första luckan i chokladkalendern. Evelyn får vara utan någon kalender alls i år. Till nästa år när Evelyn är stora damen ska jag ordna en egen kalender till henne men i år blev det inte av.







Jag och bustrollet hade en perfekt start på våran dag imorse. Vi badade hur länge som helst. Lekte med bubblorna och hade oss. Hon skrattade så hon tjöt det lilla trollet. Har jag nämnt att hon älskar att bada?

Min lediga dag är över och jag ser fram emot nästa som infaller sig på söndag för det är nämligen en speciell dag. Då har jag och pappa R våran första lediga dag tillsammans på en månad. Det hurrar vi för. Då är planen att sticka en sväng på en utförsäljning (om vi hittar dit) och sen baka julgottis, lyssna på härlig julmusik och sen trycka i oss lite av det gottis som vi bakat. Jag längtar efter denna mysiga andra advent!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback