Today was a good day.

En heldag i stan resulterade i att vi lämnade tillbaka ett regnställ vi köpt till lillis, en tröja & klänning från Zara till lilltjejen, picknick på Djurgården och lite bus på vägen. En perfekt dag med andra ord och vi kom inte innanför dörren förns halv sex. Vi slappade i soffan alla tre, trötta efter flera timmars promenerande i stan. Vi gjorde middag och sen slappade vi i soffan ännu mer tills det var läggdags för Evelyn. Jag kunde inte slita mig från Parenthood och tänkte därför skippa min kvällspromenad (som jag skippade morgonpromenaden imorse då jag ville komma iväg till stan istället) men så fort programmet slutade fick jag ork igen och hoppade i skorna och drog ut. Efter en liten bit fick jag för mig att jag skulle springa istället så det gjorde jag. Hela vägen runt dessutom, utan ett endaste litet stopp på vägen om man bortser från rödljuset i Rondellen men det kunde jag inte hjälpa. Ganska så stolt över mig sjläv faktiskt, har jag nämnt att jag har världens sämsta kondis? Bra jobb Sandr0o!



Man kan ju undra varför jag alltid göra samma min när jag ska tönta mig på kort? Som jag alltid gör, töntar mig alltså. Jag bjuder på den! Tänk vad roligt det är att leka med ljuset i bilderna.




Imorgon är planen att vi ska sticka iväg och bada om vädret vill oss väl. Jag hoppas innerligt på att det ska vara fint och varmt så vi kan sticka iväg och plaska. Snart är semestern slut och det är back to reality, eller snarare till en ny verklighet med dagis och jobb.

/ Sandr0o







Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback