SKITBIL!

Igår var vi och åt middag på Kista då jag inte hade någon lust att laga mat. Jag hade tid hos Sanna vid sex också för att fixa mitt hår så då spenderade R lite tid hos sina föräldrar med lillan.
Att fixa håret tog längre tid än väntat då Emelie hade så förbaskat mycket hår på skallen ;)
Ni får se resultatet imorgon för jag har inte tagit några kort idag då jag varit i farten hela dagen i stort sett.
När mitt hår blev klart igår lämnade jag Emelie på stationen och körde sedan hem till Rs föräldrar för att fika. Jag hade tagit med mig persikopajen som inte gick åt på kräftskivan, den var god den!

Idag hade jag och Sanna bestämt oss för att åka till IKEA för att kika på lite bebisprylar och så. Knallade omkring där ett tag och fortsatte sedan vid outletet där. Åt lite mat och spanade på bebiskläder, dock hade dem inte så mycket annat roligt än Mexx där men alltid något.

Påvägen hem skulle vi hämta upp Sannas karl när han slutade jobba. När vi nästan var framme vid hans jobb så smäller det till lite i bilen och efter en stund märker vi hur det stinker bränt och att det ryker från motorhuvuden. Vi tror typ att vi kommer dö. Styrningen blev helt seg och jag fick verkligen ta i för att kunna svänga, skitläskigt. Hämtar upp Andrés och kör vidare mot min pappas jobb då vi befann oss i närheten. Där ser vi att drivremmen har gått av. Till saken hör att vi har hållt på och smörjt in den där jäkla remmen med silikon flera gånger nu för att den skulle sluta gnissla men det hade inte riktigt blivit bra. Mycket bättre men inte bra, UPPENBARLIGEN. Så då när vi körde så hade det gnisslat lite hela vägen men då när det sa pang så slutade det eftersom skiten gick av.
Det var inte mycket annat att göra än att lämna bilen på pappas jobb för den bilen kunde man inte köra mer med inte. Tur att vi var så nära pappas jobb när det hände för bilen går tydligen bara någon kilometer till innan det lägger av helt. Det har ju varit lagom roligt att stå där mitt ute i gatan någonstans med en bil som inte går framåt. Mamma fick åka och hämta oss och nu har vi lånat min brorsas bil för att R ska kunna komma till jobbet och så. Vi får hoppas att det går att laga ganska fort.

När jag kom hem så satte jag igång med maten, paella. MUMSIMUMSI!
Efter det tog vi en promenix till affären för att handla lite smått och få lite frisk luft.
Nu har jag sorterat under skötbordet med två nya korgar som jag fick med mig hem idag så nu är det snyggt och prydligt där, äntligen!

Pirates Of The Caribbean går på nian så nu ska jag slänga mig i soffan och njuta av filmen. Imorgon åker jag med R när han åker så vi kan vara hos mina föräldrar. Vi tar nog en sväng upp till Sanna och hälsar på också!

/ Sandr0o 


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback