Klump.

Det börjar vankas läggdags för mig och R och det är med en stor klump i magen vi kryper ner i våran säng. Anledningen till den klumpen är att vi hade en otroligt jobbig natt igår. Evelyn vaknade nämligen stup i kvarten hela natten och panikskrek, utan att vakna. Bara under den tiden vi tittade på filmen igår mellan 22-00 vaknade hon tre gånger och skrek men tystnade när hon fick nappen.

Sen att natten fortsatte så och att hon skrek typ två gånger i timmen under några timmar var inte speciellt roligt. Oftast slutade hon när hon fick nappen men inte alltid. FY! R tog upp henne till våran säng vid halv sju när vi inte längre orkade gå upp till hennes säng när man just hade somnat om all the time. 
Vi blev otroligt glada när hon då sov utan skrik enda fram tills 10.20.

Efter den natten är det svårt att undvika klumpen i magen som består av oro inför ännu en jobbig natt!
Men lilla tösen brukar allt som oftast inte ha flera sådana nätter i rad så vi är hoppfulla för en god natts sömn trots den där rackarns klumpen.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: cattis

klump klump klumpeduns.

Hoppas lilla trollet sov bra nu :)



Nu ska min telefon in på operation. Jag blir alltså fast med någon gammal apparat som jag inte ens förstår hur man skriver med små bokstäver. Gah!

2009-12-01 @ 10:50:19
Postat av: sanna

hallåå.. haha jaa sådana nätter är ju inte kul direkt.. har ochså sådana lite då och då typ ofta! =) men man får väl va glad över att de snart är jul och mys och ändå mörkt dygnet runt så att det inte spelar större roll om man e vaken på natten :) hallå där.. lust o fixa till min blogg? den känns bara helt fel liksom!! tycker bilden som ja har på vanessa på min blogg e väldigt fin så den kanske du kan ha med:) puss på nosen

Postat av: Jenny

Hoppas de redan har vänt o att hon sover bättre nu:) Kram Jenny

2009-12-02 @ 22:52:27
URL: http://jennyn.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback