Helgen som gått.

Sandra är tillbaka.
Lördagen var en dag fullproppad med aktiviteter. Först och främst packade jag in lillan i bilen och styrde kosan mot Stinsen där vi skulle träffa Cattis för att handla pärlor på Pärlshoppen. Vi hade nämligen planerat att pyssla armband. Så vi handlade pärlor (på tok för många märkte vi när vi kom hem). Det var inte lätt att välja ut pärlor måste jag säga och inte blev det lättare när vi kom hem och skulle knåpa ihop själva armbandet och jag inser att jag har köpt typ "dagispärlor". Cattis hade ju varit smart och köpt lite olika pärlor och de flesta stora. Jag hade köpt jättemånga små och ganska liknande pärlor vilket resulterade i att jag vart tvungen att försöka skapa mönster i armbandet och det var fan inte lätt medans Cattis fick till häftigare armband. Usch.. Men jag kanske ska försöka bli proffs på det där nu när jag är hemma med lillan hela dagarna?
När pysslet var klart skulle jag bege mig hem till mamma och pappa för att käka middag och titta på melodifestivalen så jag lämnade av Cattis i Rotan och åkte hem. Där blev det Tacos och jag blev "befriad" från lillan under nästan hela kvällen när hon satt i alla andras famnar än min :)
I Söndags kom mamma och pappa förbi så vi tog en liten promenad upp till Valsta centum och käkade kebab. Det var ju så himla fint väder då.
Igår var R ledig så då var vi ute på en liten turne. Vi var på stinsen där jag köpte pysselsaker på Panduro, så den närmaste tiden ska jag pyssla med det. Tänker dock inte avslöja vad jag ska pyssla, tror jag. Efter Stinsen styrde vi kosan mot barkaby och MediaMarkt framförallt men vi halkade in på de andra teknikaffärerna med. Påvägen hem stannade vi till på Kista en snabbis då jag varit på jakt efter en sak hela dagen och när vi lämnade Kista hade jag min lilla present till mig själv med mig hem. Ska visa er vad det är för present sen.
När vi kom hem från gårdagens bravader blev det matlagning (lasagne) och städning. Vi har dock badrummet kvar att städa idag men det går på ett kick. 
Kvällen spenderades med att leka med min present och titta på tv.
Lillan har inte velat sova så värst bra inatt. Hon vaknade vid 23,01,03,06,08.. Alldeles för ofta med andra ord och hungrig var hon varje gång. Jag tror dock inte att vi ska klaga för jag tror att vi är ganska borstskämda med hur hon brukar sova på nätterna. Nu ligger hon så fint och sussar bredvid mig i sängen. Tror jag ska försöka hoppa in i duschen medans hon sover.. MEN jag skulle behöva sova också, är så himla kalastrött. Man vet lixom aldrig när hon sover igen sen eftersom hon tycker om att vara vaken så mycket nuförtiden och då kan ju inte gärna jag sova.
R slutar vid två idag och då ska vi tvätta och städa klart badrummet. Sedan på kvällen kommer nog Fia hit, det var verkligen inte igår.

Nej nu måste jag lämna er. So Long!

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback