Godnatt kära vänner.

Hemma hos oss förbereder vi inför läggdags. Lillan har fått ny blöja och fått på sig sin lilla pyjamas. R sitter och matar henne medans jag kokar upp lite vatten inför natten ifall att vi behöver blanda ersättning till henne då. Samtidigt så kikar vi på Shark. Jag har spenderat hela kvällen framför tvn, mycket bra på tvn på tisdagskvällar. Kvällen började med den rätte för Rosing, det programet är ju inte helt okej egentligen. Vafan är det för folk med egentligen? 19 åriga Hugo? Den nya 22 åriga modellen? Slacker Johan som inte klarar av att stiga upp ur sängen ens? Gubben från Brasilien som har jobbat med Chippendales (eller vad dom nu heter)? Vilket himla bra gäng med killar dom lyckades få ihop där ska ni se.
  
Imorgon är det dags för vägning på BVC vid 11.45. Jag har längtat efter det hela helgen. Hoppas verkligen att hon har gått upp i vikt nu, det vore så otroligt skönt att veta så man slipper oroa sig. Så imorgon håller vi alla tummarna och tårna, ni med gott folk!

Nu ska vi lägga lillan i vaggan och sedan gå och sova. Jag känner mig ganska sliten idag. Har ont i hela jävla ryggen, mest i axlar och nacke. Känner mig halvt mördbultad och det är inte speciellt skönt kan jag tala om. Och för att toppa det hela så har jag fått tillbaka den månatliga tjejpåhälsningen efter ett uppehåll på 11 månader. Jaa det var ju också roligt, inte. Var så skönt att vara utan men nu är helvetet tillbaka.

Godnatt!

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback