Thank god its friday.

Idag har vi varit på turne. Lämnade R på jobbet strax före tolv och sedan åkte jag och lillan vidare till stinsen för att titta på lite kläder till henne. Hittade två par byxor, en body, strumpbyxor och ett mjukisset. Vi har massor med kläder här hemma men det allra mesta är i alldeles för stora storlekar. Vi har inte alls mycket i stl 50, lite mer i stl 56 och allra mest i stl 62. Nu har hon ju precis väst i stl 50 så det lär ju dröja ett litet tag iallafall innan hon kommer i 62, vi får la se.

När vi hade shoppat klart packade vi in oss i bilen igen och begav oss mot Kallhäll och Hanna. Hemma hos Hanna tittade vi lite på Gossip Girl och drack kaffe. Lillan fick även presenter, tre bodys och en finfin mössa från armani. Tack du kära vän för presenterna!
Sist men inte minst så åkte vi hem till mamma och pappa där vi spenderade kvällen med mat och Lets Dance. Min farmor och farfar var ju på besök från Örebro och fick träffa Evelyn för första gången.

Nu har vi precis kommit hem. Lillan sover gott, R tittar på tv och jag tar igen min tid framför datan med bloggar och alltihopa.
 
Jag har jätteont i min hals, fast bara på vänster sida. Hoppas verkligen inte att det blir mer än så, har ingen lust att bli sjuk. Hur skulle det gå? Fy bubblan!

Imorgon blir det först tvättning, sedan vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt? R är ju ledig iallafall.


/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback