Gosmus Evelyn.

Det vankas läggdags tror jag bestämt. Men som vanligt så måste jag smyga in ett litet nattligt blogginlägg. Det börjar mer eller mindre bli standard nu känns det som.
Kvällen har vi spenderat hos Kimmi där det bjöds på smarrig mat och trevligt sällskap. R fick tillomed med sig en matlåda hem som han ska äta imorgon till lunch, haha. Först åkte jag till Kim själv för då R inte hade lust att hänga med men när jag väl kom dit så skickade vi iväg Marcus på uppdrag "hämta hit R och Evelyn". Så då kom mina skatter och hade det trevligt med oss. Jag slapp med andra ord ha en hel kväll utan min lilla gosunge, ibland kan man ju verkligen längta ihjäl sig efter henne ska ni veta. R erkände själv när vi åkte därifrån att det var skönt att komma ut och umgås lite, jaa se där vad var det jag sa? Trumvirvel..

På fredag blir det kalas igen då Cattis & Kim ska ha temamiddag, som återkommer lite då och då. Det brukar bli himla trevligt så det ser vi fram emot.

Vet ni en sak som är förbannat skönt? Att våran lilla älsklingsunge inte är så rädd för människor längre. Visst ingen får direkt hålla i henne men hallå, förut fick dom ju knappt titta på henne. Det är sååååå skönt att kunna åka iväg utan att behöva oroa sig för hur det ska gå och att hon ska vara ledsen mesta delen av tiden för att hon känner sig otrygg.
Nu kan man sitta med henne i knät eller att hon sitter själv och hon tittar, ler, skrattar mot alla. Världens gosigaste lilla unge!

Jag kompletterar med lite bilder imorgon från mysdagen i Sigtuna och kvällen för nu säger jag god natt.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback