Bra start på veckan.

Dagarna bara springer iväg, det finns ingen hejd på det hela. Idag har hela familjen varit ute på promenad i solskenet, jag tyckte dock att det var lite kyligare ute idag än i helgen eller åtminstonde blåsigare. Men att gå iväg på promenad i solskent trots lite vind i håret var fantastiskt skönt, vem blir inte glad av solen?

     

Vi tog en sväng föbi Ica och handlade med oss lite saker till dagens middag, planen var att göra egen pizza och den planen höll vi oss till. Det blev pizza med lite olika saker på men standard på min pizza var - kyckling, banan, champinjoner och så curry över det. Mums men oj så mätt man blev. Nu ligger det några pizzaslice bitar inne i kylen och väntar på att bli uppätna en annan dag, skönt att ha lite färdig mat att bara plocka fram.



När vi kom hem från promenaden fortsatte lillan att sova i vagnen i säkert en timme eller så. R tittade på film och jag pysslade med dopkorten. Nu har jag fem kort kvar att göra, måste bara åka och köpa några fler kort. Jag ska be att få tala om att det inte har varit lätt att komma på nya saker till varje kort men jag har iallafall lyckats änsålänge, inget kort är det andra likt.

När lilla Evelyn vaknade blev det matdags och sedan låg hon i babygymmet och lekte helt utan skrik, till min och Rs stora glädje då hon inte brukar tycka om att ligga själv allt för ofta men nu ni ska hon allt ligga där i gymmet ofta och träna på att vara lite "själv" en stund.
 
        

Snart ska vi sätta på en film, babysitter wanted. Ingen aning om vad det är för film egentligen men min lillebror sa att det var en skräckis och att den var bra så vi ger det ett försök.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Anonym

åååhhh så det blir dop iaf :D LOVE !


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback