Fotproblem.

Mina fötter är kaos. Mina fötter har varit kaos länge nu. De blev bra en kortare period men nu är helvetet tillbaka igen.
Jag berättade ju att jag opererade mina stortår för att jag hade gått och fått nageltrång på båda två. Ena tån opererade dem båda sidorna på och den andre opererade de bara den ena. OCH VAD FAN HAR HÄNT NU? Joo jag har gått och skaffat mig nageltrång på den enda jävla sidan som finns kvar att få nageltrång på. Det gör så satans ont. Jag hatar skiten och dessutom har mitt eksem kommit tillbaka sakta men säkert över mina helvetes tår. Mina fötter varar, det är ganska äckligt ska jag be att få tala om för er. Problemet är inte bara att det är så fruktansvärt äckligt utan att det gör ont och är jobbigt. Nu har jag kommit tillbaka till den punkten när det är jobbigt att ha på sig ett par skor. Vad gör man då? Det är ju inte direkt så att jag kan gå omkring utan skor, NEJ NEJ NEJ!
Imorgon ska jag ringa den där satans hudkliniken igen och kräva mig ett återbesök och det är snabbt det. Såhär kan jag inte ha det längre. Snart ruttnar väl för fan mina fötter bort.



Okej. Jag vet. Det här fotot är sjukt vidrigt men jag var tvungen att lägga upp det. LID MED MIG FÖR I HELVETE!
Förresten så är det inte ens min fot på fotot (bara så ni vet) haha. Men det är ungefär sådär mina nageltrång har sett ut. FY!

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback