En dag av lycka.

Vi har haft en riktig mysdag idag och med andra ord ett bra avslut på våran helg tillsammans. Vi har vilat upp oss inför kommande veckans upptåg, vad det nu kan bli. R gick upp med lillan imorse vid nio och jag sov vidare i någon halvtimme. Helt underbart skönt eftersom det blev en väldigt sen kväll/natt igår.
När Evelyn tog sina första nap för dagen slumrade hela familjen till i våran säng och hur skönt är det inte att somna om en stund efter frukost och dusch? Fantastiskt i mina ögon!

Vi gav oss ut på en promenad efter att Evelyn hade ätit lunch. Vi kom en bra bit men så tröttnade Evelyn på att sitta i vagnen och blev minst sagt arg så då var det bara att slänga upp henne i bärselen. Det var hundra år sedan som hon inte ville sitta i vagnen känns det som. Vi stannade till på Ica (för ovanlighetens skull) och handlade lite skit, bland annat en varsin dricka och bananer och satte oss på en bänk utanför när vi var klara.
När vi satt där på bänken skrattade vi gott åt vårat lilla bustroll. Hon satt där och lekte med Rs flaska med vatten. Hon fick för sig att putta den ned på marken, tittade upp på mig och skrattade högt och hon fortsatte att skratta så fort flaskan nuddade marken. Om och om igen! Jag och R skrattade och hjärtat kändes varmare än någonsin, tänk att vi har gjort något så vackert tillsammans.

Kvällen har bestått av matlagning, serietittande, småstädning och en del lek såklart. Jag och Evelyn satt ett bra tag framför datorn och lyssnade på "Vart ligger landet där dom böjer bananerna?". Jag måste försöka spela in henne när hon lyssnar på den för det är oslagbart att se hur hon gungar/hoppar, ler, skrattar och klappar händerna av ren lycka när hon får höra sin favoritlåt.

Evelyn ligger och sover sen en liten stund tillbaka så nu tänkte jag dra mig mot soffan för lite söndagsmys innan vardagen drar igång igen imorgon!



/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Cattis

Vilken mysdag! :) jadu ni har verkligen lyckats få till nå riktigt fint ni =)



Nu ska ja gå o slumra.. ska nämligen upp 4 imorgon. blä usch o fy!



Stor kram!

2009-10-18 @ 21:43:57

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback